Antalya Konyaaltı Yardım?

Konu, 'Bölgeler' kısmında catfısh tarafından paylaşıldı.

1. catfısh

catfısh

Favori Kamış:
    balık cinsine göre muhtelif makaralı olta ,fly,vs.
    Antalyada öğrenci olarak yaşamaktayım yabancı olduğum bi şehir konyaaltı sahilin neyle,nerede ve nasıl avlanılır?

şimdiden çok teşekkür ederim.

2. denizli_balıkcısı

denizli_balıkcısı uğurcan

Favori Kamış:
    fark etmez
    Favori Makine:
    fark etmez
    En İyi Avı:
    aynalı sazan
    aradaşım bn konyaaltına gittim ama sahilde avlanmadım metorolaji parkı vardı orda avlandım daha dogrusu avlanamadım ilk defa denize ava gittigim için suya misinayı sokuyorum 10 sn sonra ignenin ucu boşalmış :D:D:

3. mcdrej

mcdrej ALİ BARAN

konyaaltı şu sıralar insan kaynıyordur olta atamazsın sana önerim lara tarafı ama illaki konya altı diyosan boga çayının denize dökülen kısımları taraflarında ve silayf otel önünden dene ama bence lara tarafına git seçim senin

4. catfısh

catfısh

Favori Kamış:
    zaten şimdi deil sonbaharda. :D

5. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Konyaaltı plajının en sol tarafında bir topuk kaya vardır orada avlananlar gece vakti sülünezle güzel balık yakalıyorlardı geçen sene. Atatürk parkı(falezlerde) aşağı inecek merdiven var. Kayaların dibinden at-çek yaparak şansın varsa yazılı orkinos iskarmoz falan denk gelebilir(tavsiye:Strike-pro 5-7cm lik sahteler.). Avlanma saati olarak 5-9 saatleri arasını öneririm. Bunun dışında ulaşabileceğin menzilde Boa Çayı mevkii ve Lara var. Lara da sülünezle Boaçayında da at-çek yöntemiyle iskarmoz ve yazılı alabilirsin şansın var ise.

6. catfısh

catfısh

Favori Kamış:
    çok teşekkür ederim en kısa zamanda deniyecem

7. bajoist

bajoist ufuk

Favori Kamış:
    otomatik olta
    En İyi Avı:
    çupra 1kg
    Merhaba,

Antalyada sülünez nereden temin edilir? Hiç denemedim bu yemi. Tavuk göğsü yada karades den daha iyi iş yapar mı?

8. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Ciddi olarak ben de nerden temin edilir bilmiyorum. Orada tanıştığım bir arkadaşa rica etmiştim parasını verip aldırıyordum kendisine. Merkez Bankası falan civarında bir yerde demişti bana ama neresidir hiç bilmiyorum.

9. bajoist

bajoist ufuk

Favori Kamış:
    otomatik olta
    En İyi Avı:
    çupra 1kg
    Dönerciler çarşısının karşısında oltacılarla tatlı su karadesi satan yemciler var sanırım orayı söylüyorsun.

İzinde antalyaya gidersem bakarım. Artık eskisi gibi ama kıyıdan güzel balık çıkmıyorumuş duyduğuma göre. Artık istanbulda hevesimizi almaya çalışıyoruz o yüzden..

Cevap için sağol yucelusta.

Saygılarımla
    Ufuk Aytaş

10. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Eren kardeşim bende dün akşama kadar kemerde idim , sonbaharda avlanacağını belirtmişsin özellikle beldibinde sana yardımcı olabilecek dostlar edindim zamanı geldiğinde yardım ister isen bu dostlardan sana yardım temin edebilirim.

11. fish founder

fish founder Özgür

benim bildiğim İsmail bey,kemer'de denize olta atmadan duramamıştır :)
    yok mu av raporu ve veya oraların son durumunu anlatan bir mesaj İsmail Bey?

12. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    Sayın Özgür bey kardeşim bu seferki gidişim maalesef tatsız bir durumun mevcudiyetindendi, tıpkı Cemal kardeşimizin açmış olduğu DOSTUN VARMI isimli konuya birebir örtüşen bir olayı yaşadık desem yalansız olur, Ta Tekirovadan Manavgat a kadar bir çok ilçe ve beldeyi turlamam gerekti, bu aşırı sıcak ve o kadarda nemli havada çekilecek gibide değildiya, önemli olan sonucun tatlıya bağlanmasıydı öylede oldu, yoksa oralara kadar gidipte av yapmadan gelmek olurmu.

13. fish founder

fish founder Özgür

neyse,
    herşey yolunda olsunda,
    balık her zaman tutulur,
    ama uzun zamandır gelmiyor gümüşyaka raporlarınız,
    malum yaz geldi haftasonları istanbul'a en yakın lokasyon,
    sizin raporlarda ciddi belirleyici oluyor haftasonu yapılacak programlara

14. mcdrej

mcdrej ALİ BARAN

ufuk kardeşim dönerciler çarşısının oradaki yani eski muratpaşa belediyesinin yanındaki yemcilerde sadece teke ( tatlı su karedesi ) bulunur diger yem çeşitleri antalyada mevcut sülünez ve boru kurdu var hemde canlı canlı sadece satan kişi sayısı az 2 dükkanda bulunmakta 1 tanesi karpuz kaldıran jandarma komutanlıgının orada antalya f.... balıkçılık (( isim verip reklam yapmaya gerek yok )) zaten o civarda tek o var 2.si özgürlük bulvarından hiçbiryere sapmayarak lara tarafına giderken şelalenin suyuna varmadan beride solda .....yardımım dokunduysa ne mutlu bana :}

Son düzenleme: 31 Temmuz 2009
  15. catfısh

catfısh

Favori Kamış:
    Çk sağol abi.Daha öncede duydum göynük ve beldibinin methini.

16. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    Özgür bey yarın öğleden sonra gümüşyakadayım gerekirse sabaha kadar denemeye devam edeceğim.

17. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    ben iki yıldır konyaaltından çıkmıyorum. istediğim balığı hep aldım!ama önemli olan kanyaaltında olta atıcaksanız sabır sınırlarınız biraz yüksek olmalı bence:)sebebine gelince gerçek balık saatleri yani sabah ilk saatleri ve akşam ezanından sonraki iki üç saat dışında ki bil hassa akşam durum çok farklılaşabiliyo!!! saat 10-10.30 dan sonra bitti die herkes gidiyo ben sabredip her oraya gidişimde gece 1-2 e kadar kalıyorum.inanın onca saat içinde o boğaçayı civarında her an bi sürprizle karşılaşabiliyosunuz!sadece kaliteli yem ve avcı olta kullanmak yeterli sabırıda ekledikmi nihai sonuca ulaşabiliyosunuz!

18. catfısh

catfısh

Favori Kamış:
    Tekrar merhaba. 1yıldır antalyadayım, 2 aydır ava gidiyorum konyaaltı sahilinde sadece 3 mercan alabildim. boğaçayına gittim kaç kere boş döndüm. Ya arkadaşlar allah rızası için bana yol gösterin. :(

19. ekinox

ekinox özgür

Favori Kamış:
    ef&fe adventure
    Favori Makine:
    ryobi-6000
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 8.5 kg
    valla antalya konyaaltından tutunda solda kundu sağda tekirova alabildiğine balon var