merhabalar. hiç deniz balıkçılığı deneyimim yok. küçük limanda avlanmak istiyorum. Ne tür yem kullanabilirim. kolay kullanılabilir ve bulunabilir olmasını istiyorum. yardımlarınız için teşekkürler. Ekleme: bu arada 2 ve 3 numara kaşıklar var. bunlarla kıyıdan bişey yakalayabilirmiyiz?
Biz küçük liman dan çıkıyoruz şanş işi öğrenmesi basit kiralma usulü ile tekne ayarlanıyor yemli avlanıyoruz dip balıkları mercan barbun hani vs çıkıyor.
daha önce aldığım duyumlar ve gördüklerime göre tavuk göğsü kullanabilirsin, ayrıca karides ile de balık tutabilirsin forumu biraz incelersen antalyadan neler tutulduğunu ve nasıl tutulduğunu daha iyi anlayabilirsin
cevaplarınız için teşekkürler. tavuk göğsü karides vb yemlere küçük balıklar geliyo. rapala aldım gittim 1 tane 55cm. turna aldım. 10 gündür gidiyorum tık yok sorun bende mi acaba? )
Suların soğuması veya akıntı buna etmen olabilir.Sabahları mı yoksa akşamlarımı çıkıyorsun?Yöntemin hakkında detaylı bilgi verirsen yardımcı olabilirim.Kaleiçi limanda oldukça güzel balıklar yakalıyorum.