Antalya küçük limanda balık avı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında berkay şadol tarafından paylaşıldı.

1. berkay şadol

berkay şadol berkay

merhabalar. hiç deniz balıkçılığı deneyimim yok. küçük limanda avlanmak istiyorum. Ne tür yem kullanabilirim. kolay kullanılabilir ve bulunabilir olmasını istiyorum. yardımlarınız için teşekkürler.

Ekleme: bu arada 2 ve 3 numara kaşıklar var. bunlarla kıyıdan bişey yakalayabilirmiyiz?

2. frmerk

frmerk ERKAN

Favori Kamış:
    speedjig
    Favori Makine:
    Remixon jigmaster
    En İyi Avı:
    10 kg Orkinoz
    Biz küçük liman dan çıkıyoruz şanş işi öğrenmesi basit kiralma usulü ile tekne ayarlanıyor yemli avlanıyoruz dip balıkları mercan barbun hani vs çıkıyor.

3. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    daha önce aldığım duyumlar ve gördüklerime göre tavuk göğsü kullanabilirsin, ayrıca karides ile de balık tutabilirsin :) forumu biraz incelersen antalyadan neler tutulduğunu ve nasıl tutulduğunu daha iyi anlayabilirsin

4. berkay şadol

berkay şadol berkay

cevaplarınız için teşekkürler. tavuk göğsü karides vb yemlere küçük balıklar geliyo. rapala aldım gittim 1 tane 55cm. turna aldım. 10 gündür gidiyorum tık yok :) sorun bende mi acaba? :))

5. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Suların soğuması veya akıntı buna etmen olabilir.Sabahları mı yoksa akşamlarımı çıkıyorsun?Yöntemin hakkında detaylı bilgi verirsen yardımcı olabilirim.Kaleiçi limanda oldukça güzel balıklar yakalıyorum.