Herkese merhaba öncelikle.eylül 15 de ailemle antalya lara'ya tatile gideceğiz.yanıma spin kamışımı ve sahtelerimi de almak istiyorum.ancak yakınlarımda avlanabileceğim ve rahat bulabileceğim yerler var mı bilmiyorum.kendi arabamla antalyaya gidicem ama tavsiye edebileceğimiz yerlere taksiyle gitmeyi düşünğyorum.kalscağomız otel Lara'da titanik otel.şimdiden tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum.
titanikten doğu tarafına gidince en son otel olarak mardan'ı göreceksin onun arka tarafında aksu mendireğinde levrek deneyebilirsin ama eylül 15 gibi başlar mı bilmem
Teşekkür ederim.taksiciye aksu mendireği desem rahat bulurum sanırım di mi, yine de denemek istiyorum erken olsa da....
En güzeli kalacağınız otelin iskelesinden gece 0.22 misine 7 numara VMC 9142 Ni iğne, kıstırma kurşun ve yem olarak karides ile el oltası atmanızdır. Otellerin belli bir yakınına kadar ticari avcı giremediğinden iskele ayaklarında sargoz, melanur, mırmır hatta levrek bile denk gelebilir. Av yapacağınız yeri ekmekle deniz kumunu karıştırıp hamur kıvamına getirerek yemleyin. Kuvvetli ihtimalle balık alırsınız.reeling
bunu da deneyeceğim,tatilden maksat nedir ki zaten,sevdiğimiz şeyleri yapmak,tutmak o kadar mühim değil balığı,tatili değerlendirmek amaç.çok teşekkür ederim.
O zaman bence küçük jigheadler ile de at-çek yaparak otel iskelesinden keyifli av yapma şansınız var demektir. Bu sahteler ile keyifli balık alabilirsiniz. Hatta biraz daha işe eğlence katalım; yukarıda bahsedilen yemli takımı spin kamış ile atın. Bence balık gelirse çekmesi çok keyifli olacaktır.
Levrek diğerlerine göre biraz zayıf ama her zaman denk gelebilecek bir ihtimal.. Aynen dediğiniz gibi spin kamış ile de yapılabilir söylediklerim.. reeling
Peki antalyada karidesi satan yerler vardır sanırım, yanılıyor muyum.burda dondurulmuş olarak satıyo bütün malzemeciler.