herkeze saygılar yine çok erken saatte benim cefakar honda c90 motoruma binip yola koyuldum, gideceğim mesafe uzun olduğu için saat 4.5 ta çıkmam gerekti avlak yerine geldiğimde tan yeri ağırmıştı hemen sahtelerimi hazırlayıp atçeke başladım ilk levrek hemen yapıştı arkasından yarım saatte diğerlerini aldım, fakat 20,25 levrek yakaladım ama resimdeklerin haricindekiler hemen hemen bir karış ve daha küçük oldukları için geri bıraktım güneş doğduktan sonra ufak levrekten başka gelmeyince avı sonlandırmak zorunda kaldım. daha iyileri sizlere nasip olur inşallah (bu ara yakalanan levreklerden bazıları yaralı çıkıyor bunlara ne saldırıyorki anlayamadım,resimlerdekinin biride yaralıydı)
Kadir abi yine döktürmüşsün tebrik ederim abi..aman abi takıldığın şu mekan son mohikan gibi,sır gibi sakla abi mekanı
ya kadir kardeşim mekan bir tane değilde bu ara deniz pek oynamıyor deniz oynadımı her yerde balık gani yalnız turna çok fazla onlarda sahteleri bozuyor evelsi günü bi tane yakaladık bida oltayı attık sahteyide aldı gitti
abi belliki balık rahat bulduğu bölgedelerde barınmıya başladı levrek bakımından süreklilik av derecesi minimum düzeyde,baracuda var. su şuan için berrak..dün bende kafonalar ile karşılaştım..sürü halinde...banamısın demediler.öyleki sardalye grupları vardı..onları bile pas geçtiler neyin kafasındalar anlamadım vallah kilo ve üzeri kefaller vardı grup halinde geziyorlardı..onlarda hiç ilgilenmediler yemleidk su bulansa akabetinde dalga şart..o havada daha verimli av yapıyoruz..
kadir kardeşim valla banada dün oldu turnalar önümde dans ediyor sahteyi içlerinden geçiriyom bitanesi dönüp bakmadı bile, ya bide sana özelden nasıl ulaşacam şu bilgisayar işini beceremedim gitti.
Kadir abi tebrikler, bu yoklukta çok iyi av yapmışsın valla. İnşallah merada yalnızmışsındır da mera yakında bohçacılarca patlatılmaz. Daha irilerine rastgelsin abi.
abi bravo harika iş çıkartmışsın.balıktaki yaraya bi fikrim yok.hani üçcen bişeyler olsa hani ozaman balon derim filan ama o resimde gördüğüm gerçekten tuhaf bir iz.
bu izler sadece bu merada yakaladığım balıklarda var başka yerde yakaladıklarımda olmuyor anlayamadım acaba balık çırpınırkenmi bişey saldırıyor bilemedim
yok o hatayı yıllar önce bikere yaptım birisi yakalarken gördü ona gösterdik bide söyledik aman kimseye gösterme diye, adam ertesi günü pejo münübüsle gelmişti, hani kimseye göstermeyecektin deyincede ya bunlar yabancı değil bu bacanak, bu kayın, bu komşu diye saymaya başladı üstelik büyük, küçük demeden torbaya doldurdular. bu bana ders oldu zaten, özellikle kimsenin olmadığı yerlere gidiyorum yeri geliyor 80,90km motorsikletle gittiğim oluyor.
Tebrik ederim Kadir abi doğru yer doğru zaman ve sonuç Deniz karıltıgında tam levrek havası olsada yapacağı varsa her şartta yapıyor . Biraz uğraşmak gerekiyor sadece güzel avlarınız daim olsun.
abi helal olsun. millet balık tutamıyor antalyada sen onlarca levrek tutuyorsun . yer konusunda haklısın tamamen katılıyorum. zaten iç sularımızı bitirdiler iç anadoluda barajlar akarsular berbattt
tebrikler hocam bu aralar levrek yakalamak hele antalyada çok zorlaştı!! bakir bir yer bulmuşsun tadını çıkar çaktırma))) benim takıldığım meralar artık pek iş yapmıyor yapsada artık eskisi gibi raporlamıyorum, malum nedenlerden dolayı!!
Kadir bey tebrikler. Aralık ayı başlarında ben de Antalya'daydım. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=57457 Bir kaç Turna ve palaska balığı yakaladım.Levrek nasip olmadı.Sadece bir kez takip aldım. Levreklerin zamanı yeni başlıyor demek ki. Avlağınızın muhteşem olduğu belli.Bizim yerimize de keyfini çıkarın. Ankara'dan selamlar.