herkeze saygılar, sabah yine erkenden yola koyuldum, deniz oynamaya başladığından balık garanti nasıl olsa diye düşündüm ama bu gün farklı bir meraya gitmeliydim, aynı yerde balık olsa bile sahteye gelmiyor, hemde etraftakiler meraklanıp başıma toplanıyordu. daha önceden iyi levrek veren bir yere geldim, atçek yapmaya başladım ama bir saatte ancak iki levrek (ufak levrek yine kaynıyor) alabildim. bu kadar sabah sporu yeter deyip evimize döndük. hepinize daha iyi avlar dilerim.
Kadir abi döktürüyorsun yine, hey maşallah maşallah tebrik ederim abi bende az önce yeni mera yı inceledim..epey heyecan verdirdi bana.nasipse sabah suyuna ineceğim bu arada abi,,özel mesaj attım sana abi.geçenki yazının üzerine.okumuşsundur umarım..özel mesaj atabilmen için,belirli bir mesaj sayısını doldurman gerekiyor sanırım..
Ne çekti bu Levrek'ler, Kadir'lerden!.. Ne çekti!.. mrsparkle Tebrikler. Avlarınız neşeli olsun.:thumb:
abi facebook kullanıyorsan ordan yaz bari burdaki nickimi facebook da arat çıkar Kadir Levrek Peşinde
Tebrikler, bu arada alttaki balığın karnında da dünküler gibi bir yara varmış gibi geldi bana doğru mudur?
Çok güzel paşalar , temiz bir av olmuş akşamada miğdede yer bulur aynen valla al bendende okadar balırklar ne çekiyor bu kadirlerin elinden :
yok artık dedirtecek raporlar gelmeye devam ediyor, antalya yeni yıldada rüzgar gibi esiyor. avlarınız daim olsun
Tebrikler abi, döktürüyorsun vallaha. :thumb: İspendekte bolluk olması da sevindirici haber ilerisi için. Bohçacılarımız bırakırsa tabii...
Kadir abi maşşallah.Tebrik ederim abi.Hem güzel av için hem ince düşünüp merayı değiştirdiğin için.İki tane Kadir biliyorum ikisi de bu konuda gerçekten çok hassas.Sen ikincisi sin abi.Helal olsun.
maşallah güzel balıklar yakalamışsınız afiyet olsun şimdiden ama dikkatimi çeken bir şey oldu iki balıkta hemen hemen aynı boydalar fakat biri tombul diğeri diğerine göre biraz daha ince biri erkek biri dişi mi acaba veya levrekte ve balıklarda dişi erkek ayırımını nasıl yapabiliriz?
az cok biliyorum nerlerden alındıgını hayret nasıl bırakmıslar levrekleri rahat ? . ag ata ata bir kalıyorlardı demekki güzel yerde avlanmıssınız nasib olmuş afiyet olsun .