herkese merhaba. uzun süredir manavgatta yaşıyorum. Genelde mırmır avına gidiyorum ancak şu sıralar çok az vuruyor ve gelenler de çok küçük. son gittiğimde ilk kez tavuk göğsü ile mırmır avlarken yarım kiloluk levrek takıldı. neyse sadede gelelim, bana bu bölgede avlanacak yer, avlanma şekli ve yemi konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. sağlıkla kalın, avınız bol olsun, eğlenceli olsun, tehlikesiz olsun...
hasan kardeşim forum kurallarını okumadan konu açtığım için özür dilerim en kısa zamanda kendimi tanıtacağım. murat bey size gelince biraz öne başka bir arkadaşın topic'inde de bu şekide laf sokma şeklinde bi eleştirinizi okudum, hata yapan kişilere karşı daha yapıcı ve kibar bir aksanla eleştiride bulunmayı deneyin , emin olun daha başarılı olacak. tekrar özür dilerim,
titreyen gölde balık avı serbest mi? Ben gittiğimde kimse yoktu. Aynı zamanda manavgata yakın nerelerde av yerleri var acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi? 8 ay kadar manavgatta kalacağım değerlendirmek istiyorum...
Emrah Merhaba.Bende Manavgat 'ta ikamet ediyorum.Manavgat'ta boğazda yani ırmağın denize döküldüğü yer mendirek üstü veya yakınlarında at-çek yöntemi ile veya yemli avlanabilirsin.Orada güzel levrek-lüfer avlayabilirsin.Evrenseki'de bulunan limanda da aynı şekilde avlanabilirsin.Umarım yardımcı olmuşumdur.