sevgili dostlar ben manavgat bölgesinden Emrah. dişhekimiym, çene cerrahisinde uzmanlığımı yapıyorm öncelikle branşımla ilgili herhagi bir yardıma ihtiyacınız olusa çekinmeden danışabilirsiniz. ortaokul döneminden beri kıyıdan balıkçılıkla uğraşıyorum ve benim için büyük bir hoby. gerek manavgat ırmağı olsun gerek akdeniz olsun değişik şekillerde , değişik balıklar yakaladım ancak her insana mahsus olduğu gibi öğrenmenin sınırı olmadığını düşünerek değerli paylaşımlarınıza ortak olmak için forum'a üye oldum, saygılar, sevgiyle,sağlıkla kalın, neşeniz bol olsun...
Hoşgeldin Emrah, Keyifli paylaşımlar tadında avlar dilerim. Bu aralar fazlaca dental problemler çekmekteyim. Güzel yerde yaşıyorsun, 1992-1993 yıllarında 12 ay Antalya Manavgat İlçe Jandarma' da bölük yazıcısı idim, Turistlerden ifade almaktı görevim, çok güzel günlerim oldu orada.
Dişlerde benimle birlikte yaşlanıyor, kanal tedavisini kabul etmiyor, sık aralıklarla birer birer eksiliyor, 15 gün önce bir tane çektirdim, çok ağrılı 1 haftalık bir süreçten sonra, şu an bir tane başka diş canıma okuyor.
kanal tedavisi'nin başarısı, hekime ve sizin şansınıza bağlıdır. çok iyi herşeyi kitaba uygun bir kanal tedavisi yaparsın diş arıza çıkarır, çok baştansavma bi kanal yaparsın diş arıza çıkarmaz, dediğim gibi çok fazla faktöre bağlı ancak genelde iyi yapılan kanal tedavileri patlak vermez..yaşınız çok genç dişlerin dökülmesi için. bulunduğunuz yerde fakülte varsa tedavilerinize özel hekim yerine fakültede devam etmenizi tavsiye ederim, çok gider gelirsiniz ancak buna değer emin olun..