Merhaba Antalyalı Arkadaşlarım. 1 haftalık tatil için 12 haziranda istanbuldan antalyaya geleceğim. Merkez Güllük konyaaltı plajı çevresinde nerelerde balık avlanabilirim. veya ailemin hem denize girebileceği benimde aynı anda balık tutabileceğim yerlerin önerilerini talep ediyorum sizlerden. ayrıca ne avlayabilirim bu mevsimde yanımda ne gibi takımlar bulunmalı yada ordan takım temin edebileceğim yerler nerelerdir. yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım
konyaaltı civarı için önerim, boğaçayı'nın denize karıştığı yerde sabah erken saatlerde ve günbatımı at-çek yapmanızdır.. aileniz de kenarda piknik yaparak yüzebilirler..
abicim yeni konyaaltındn geldm çok az sokar çıktı o kadar ama san bu iş malzeme olarak şamandıralı takımlar dip takımları kullanabilirsn malzeme alcak yer ise konyaaltının bi üst yolunda epeyce var sabah palamutları gördüm gezinilardı antalyalı arkadasların bilgisine bol sans herkese
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. madem palamutcuklar var rapala ile iş yapabilirmiyim. yada 3 lü dip oltası ile tavuk ile gelecek balık olurmu sizce. saygılar
palamut biraz zor atlar antalyada ama ümidi kesmeyin kony altı boğaçayının orada rapala ile turna(baracuda gibi olanlardan) levrek tutma sansınız çok yüksek palamut biraz açık işi burada
mehmet kardesim konyaaltında palamut zamanı bi görcen sabah adamlar yarışıyor bi yerde görüldümü palamut herkes kosuyor ve minik plastik balık ve 50-60 gram şamandırayla yakalıyorlar zor gbi görünüo ama adamlar bazen 3er 4er tane tutuyor bide şans tabi ki boğaçayına ne kadar gidip at çek yaptıysam tık bile yok anlamadm bn bu at çek işini aldgm sahtelere iş yapar diyorlar ama icraat yok yda sorun BENDE
ABİ PALAMUT GELEBİLİR.YEMLİYLE İSE SOKAR KARAGÖZ FARE BALIĞI VE DE KATİL BALON GELİR. ARADA SANSINA İYİ BALIKTA GELEBİLİR MESELA BNA 4 AY ÖNCE SİNARİT PALAZI GELDİ PROFİLİMDEKİ RASGELE (dün kardeslerim gitti bi karagöz ve 5 sokar yakalamslar) bilgin olsun abi
teşekkür ederim. ben istanbulda boğazda yaşadğım için bu balıkların birkaçını tanımıyorum artık yakalarsak ordaki arkadaşlar yardımcı olur yenilirmi yenmezmi zehirlimi . birde sağolsun arkadaşlar cevapladılar mazlemeci nerde bulurum olurya benim takımlar iş görmez ise takım almam gerekli olaiblir bu durumda güllük konyaaltı civarında nereden alabilirim mümkünse açıklayıcı olursa sevinirim (kolay bulmam açısından) saygılar
sokar balığı var yassı brz acı hissettrir abi trakonya bazıları da edreneke derler lokum balığına bnzer uzun srtında üç tane iğnesi var açılıp kapanan o dha tehlikelidir malzeme olarakta konyaaltının bi üst yolu var migrostan antalya çıkışına doğru sağlı sollu var ama tam olarak dersen tam son ışığa varmadan 300 metre geride iki tane var yani liman kavşağına varmadan giderken görürsün zaten rasgele paylasımlarınızı beklioruz
Bugün saat 11 gibi bogacayininnordaydim ama avlanmadım tek bir arkadas vardı yarim saat olmuş geleli 1adet sokar yakalamisti yem olarak tavuk kullaniyordu vanada tavsiye etti. inşallah yarın 10 da ava basliyorum
Merhaba dün bogacayinda 1 adet yalamik 1 adet sokar ve 1 adet balon yakaladım balon sahteye geldi. Bu arada OmuZlarim mahvoldu çok fena yandi