1 ocak 10 ocak arası antalya finikeye gidicem çipura avlayabilirmiyim kıyıdan ayrıca levrek de olur mu ?? kışın balıkların derinlere gittigini biliyorum ama yakalayan var tekneyle mi yakalıyorlar ??
vesupan ALLAH. Dogru cevabi vereyim.Olur Berkay Cipura yakalama sansin yuksek. Levrek icin ise canli isparoz lu birakma yapabilirsin.(birakma oltanin nasil oldugunu bilmiyor isen sitede var).
Berkay kardeşim merhaba, İstediğiniz konuda bilgisi olanlar sizinle paylaşacaktır. Öncelikle tanışalım bölümünde bir konu açıp kendinizi kısaca tanıtmanızı bekliyoruz.
bırakma oltasını siteden ögrendim.finike de liman da var .sahilden mi daha verimli olur yoksa liman içinden mi ??
Liman içi ve mendirek önleri özellikle sabah erken saatler ve güneş batmasına yakın verimli olur. Tabi genellikle levrek için.
Tabiki avlarsınız. Özellikle liman içlerinde kefal bulamamak mümkün değildir. Kıbrıs takımı ile istediğiniz ölçülerde canlı yem tutmanız mümkün.
berkay ben finikede oturuyorum. ben limandan tutuyorum fakat kıyıdan da tutabilirsin.yeterki havalar müsade etsin...