merhaba arkadaslar antalyada okuma ve shimano alabileceğim yer var mı varsa nerede acaba. Antalyanın buyuk av malzemecileri hangileridir? forumda aradım böyle bir konu var mı diye bulamadım ondan başlığı buraya açtım. online satın almak istemedim gidip görmek istiyorum alacağım ürünü. amatör balıkçılığa daha yeni başladım. orta halli bir takım yapmak istiyorum. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
http://www.balikavmarketi.com/main/musteri_hizmetleri.asp?mh_sayfa=iletisim Bu linkten, Antalya ve çevresinde kimlere ürün verdiklerini ve telefon numaralarını öğrenebilirsin.
Teşekkurler Tevfik abi yardımın için. Bunun dışında antalyalı arkadaşlar nerden alışveriş yapıyor onu merak ediyorum diğer malzemeler olsun yemler olsun. yardımcı olan olursa sevinirim.
Shimanolar her yerde var ama ben en uygun Plaza 2000'in üst tarafındaki dershanelerin arka tarafındaki Karıklar ve Çöllü'de (Topçulardaki Askeriyenin oralarda) bulabileceğinizi düşünüyorum.Okuma seçeneklerini nadir bulursunuz.En fazla Okuma'yı Abdullah Hoca(Lakabı.Eski Öğretmen) satıyor.Onun da yeri eski festival çarşısının(Şu an inşaat çukuru halinde) alt kısmındaki balıkçıların olduğu yerde.Sorarsanınız gösterirler.
Onur merhaba Ben Antalya'dayken Doğu Garajı tarafındaki olta malzemecilerinden alış veriş ediyordum.Hatta birinin önünde shimano flaması asılıydı.O tarafta yem de satıyorlar.Düzeltiyorum:Tam Doğu Garajı değil,şöyle merkez bankasının olduğu yer civarı dersem daha doğru olur... Rastgele