Antalya olimpos ve kemer

Konu, 'Bölgeler' kısmında Athelas tarafından paylaşıldı.

1. Athelas

Athelas Berk

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4,20 mt & Lineaeffe turnafresh kamış 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Compressa & Relix Marvel
    En İyi Avı:
    3,8 kg sazan & 47 cm Lüfer
    Malum yaz geldi tatile çıkıcaz.Belki birazda şansımız varsa balık tutarız.Tam anlamıyla bir tatil geçiririz. Bu bölgelerde avlanan arkadaşlar varmı temmuz ayında ne çıkar nasıl tutulur bilgisi olan değerli arkadaşlardan paylaşmasını rica ederim.Şimdiden teşekkürler.

2. zavullu

zavullu Soner

Favori Kamış:
    Alba star
    Favori Makine:
    Okuma Longbow
    En İyi Avı:
    47 cm Zargana,28 cm Kefal
    Olimposta küçük küçük balıklar tutulur:))Geçen sene ben boş döndüm:))

3. berk_guren

berk_guren Berk

küçük balık varsa onları kovalayan büyüklerde vardır :) küçük balıklara benzer sahteler iş yapabilir belki :) bol balıklı avlar dilerim .saygılarımla

4. zavullu

zavullu Soner

Favori Kamış:
    Alba star
    Favori Makine:
    Okuma Longbow
    En İyi Avı:
    Geçen sene Adrasana gittim.Olimpos ile yanyana koylar....Adrasanda kıyıdan avlanmaya çalıştım.Balon balıgına denk geldim 5 tane takımımı parçaladı.....Çelik tel Lüfer takımımı bile çerez niyetine götürdü......1 gün lügüne Olimposa gitmiştik..Orada yüksek bir kaya göreceksin millet üstünden atlıyor...Ceneviz kalesinin otarafta .....O bölgeyi gezeyim dedim kayaların arasından geçtim bir baktım denizin üstünde bir kaya arkadaşın biri balık tutuyor.......Yüzerek yannına gittim.....Olimposta Pansiyonu varmış,Aslen inşaatçıymışlar birde Eskişehirli oldugunu hatırlıyorum.İstavrit kadar balıkları tutuyordu ama cinslerini bilmiyorum......Biraz muhabbet ettim..... Balon balıgını şikayat ettim:)..Velhasıl kelam ben oralardan boş döndüm.....Antalyalı arkadaşlarla geçen sene baya muhabbetini yapmıştık...Ben link atamıyorum beceremiyorum...Benim konu başlıklarımdan,mesajlarımdan taratırsan iyi olur bilgi sahibi olursun..Ayrıca bu Balon balıgınını bisiklet fren teli ile tutuyorlarmış.........Sonra SİDE,MANAVGATA GEÇTİM....Manavgat nehrinde iyi balık tutulur tavsiye ederim....Nehrin denizle buluştugu yer çok iyi idi...Evrenseki tarafında siteden Kadir abi var orada bir yerde Marketi var ..Ondan iyi bilgiler alabilirsin.....Ben Sidede balıga çıkamadım..Adrasanda 3 kişiydik ...Sidede Ablam eniştem çocuklar derken onlarda araba yok bende vardı ozaman onları sahile taşımakla geçti vaktim:))Keşke ilk Side tarafına geçseydim.....

5. zavullu

zavullu Soner

Favori Kamış:
    Alba star
    Favori Makine:
    Okuma Longbow
    En İyi Avı:
    Birde kafama takıldı geçen sene bana bir dünya Antalyalı yorum yazmıştı.Şimdi kimse ortada yok....