merhaba değerli sazan kefal levrek avcıları özellikle sarı suda avlanan abilerim sarı suda avlanıyorum bende ama pekde büyük bir balık geldiğini pek görmedimm sizlerle sarı su yakınında hatta dibinde olan bir bölgeyi paylaşmak istedimm 2 senedir orada avlanıyorum bölge çok büyük fakat sazlıklı balcıklı ama inanın okadar büyük balıklar varkiii kendim yakaldım fakat resim koyamıyorum malesef bide fotoğrafcı olacammm ))))) dediğim bölge kesinlikle görünmüyorrr belki yanından defalarca geçmiş olabilirsiniz fazla değil 100metre içerde kalıyor en fazla 3 avcı avlanabilirrr normal kamısla tabi bi sürü bölgesi var ama biraz dikkatli olmak gerekiyorrrrrr sakat bir bölgeee çoğu kez yalnız gittimm ama yalnız gidilecek bir bölge değil tekin değil anlıyacağınızzz not: eğer gerçekten düzgün bir av için yola çıktıysanız sizi oraya götürebiirim hem kendime bir av arkadaşı bulmus olurum hemde güzel bir av geçirmiş oluruzzz. ismim cemil çoğu avcı avlağını paylaşmıyorrr nedense fakat avlanmadığımız sürece ordaki balıklar zaten bir şekilde yok olup gidecekkk
Merhaba cemal öncelikle foruma hosgeldiniz.Benim dusuncem bu tur yerleri veya avlaklarinizi burda aciga sunmamanizdir tam yeri söylemesenizde bu mesaji okuyan kötu niyetli kisiler olabilecegi gibi o avlaginizida bulabilirler.Bir diger konu ise Antalya ve bölgesinde: Sazan ( C. Carpio) Kadife ( Tinca tinca) Şiraz ( Capoeta.sp) Yayın ( Silurus glanis) Tatlısu kefali ( Leuciscus cephalus) Diğer türler 1 Mart-1 Haziran arasi avlanmasi yasaktir.
Aramıza hoşgeldiniz. Mustafa arkadaşımın dediklerine katılıyorum. Şu anda malum yasak olan bir dönemdeyiz ve bahsettiğiniz avların yapılması uygun değildir. Ayrıca bahsettiğiniz avlak yerini açık açık söylemeyiniz. Kötü amaçlı kişiler maalesefki bir daha balık avlayacağınız bir yer bırakmayabilir size.