Antalya Serik den selamlar

Konu, 'Tanışalım' kısmında alihan__ tarafından paylaşıldı.

1. alihan__

alihan__ ALİHAN

Antalya serikten selamlar.
    Antalyadan selamlar Hep balık tutmak istemişimdir ama ne aileden ne de yakın çevreden işi bilen biri olmayınca hep erteledim. Mesleğim gereği bu yaz seriğe tayinim çıktı. denize 10 km ve akarsuda epey var. e artık burdada balık tutmazsak adamı döverler dedim ve başladım araştırmaya. Allahtan forum siteleri internet varda nerdeyse her türlü bilgiyi bulabiliyoruz.
    henüz hiçbir ekipmanım yok. bilgide yok denecek kadar az.
    özellikle at çek avcılığı düşünüyorum.
    tekrardan herkese selamlar herkeze rastgele uleynnnn :)

2. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    a.s antalyanın yerlısımısın alihan bende o serik abdurahmanlılar köyündenım :) akarsu var dedınde ben bayadır gıtmıyorum köye ne cıkıyorki oralarda :=) cıksa cıksa kefal cıkar bol bol

3. çetinusta

çetinusta çetın usta

Favori Kamış:
    şeytan oltası
    Atçek işi baya tecrübe ister. Ilk başta Yemli avlanmak daha mantıklı , heyecanlı ve kolaydır. At çek yorucu dur , pahalı ekipman,ustalık ve marifet ister ,zaman ister , ister de ister . Direkt at cek ile başlarsanız hevesiniz kırılır.

4. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    hemşerileriniz kefal mi bıraktı orda:D adamlar göl kamışı ile kefal avlama uzmanılar:D serikli için varsa yoksa göl kamışı ile kefal avı...

oraları kuruttular manavgat ırmağında..avlandığım merada,serik dışında heryerde avlanıyorlar anlıyacağınız:)

5. alihan__

alihan__ ALİHAN

Valla doğru. bolca kefal var. bu acı suda eğer halüsülasyon görmediysem dev bir su kaplumbağası gördüm. öyle ki kafası köpek kafası kadar vardı kafayı çıkarıp nefes alıp geri daldı hatta yanımdaki arkadsta gördü. çok şaşırdım.

6. alihan__

alihan__ ALİHAN

Kadir bey merhaba. at çek levrek ustası olarak sizin yardımınıza ihtiyacım var. ucuz işimi görecek bir at çek takım lazım. hiç bir ekipmanım yok yemler dahil şöyle 150 civarı bir set oluşturabilirmiyz. nereden alış veriş yaparız serik yakınında nerelerde avlanırız gibi.. yardımcı olursanız sevinirim. özelden ulaşmaya çalıştım ama mesaj gönderme yetkim yok yeni üyeyim diye heralde. aslında sizinle yüz yüzede telefonlada görüşmek isterim. teşekkürler

7. alihan__

alihan__ ALİHAN

çetin bey haklısınız aslında. burda bi kaç arkadas onlar tekneyle barbuna falan gidiyorlar. onlarlada gidecem ama bir yandanda at çeke başlamak istiyorum

8. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    aynen tırıvırı vs ile bitirdiler kundu lara serik boğazak vs hep gitti bitti ağ germe ağ tırıvırı vs katlediyorlar gözlerimle cok sahit oldumda kim ceza yazıcakki onlara mardanın orada at at cek agla kac kilo kefal toplamıstı ava gitmiştik o günden sonra bir daha o taraflara gıtmedım valla at cek işi harbiden sabir istiyor biraz ekipman ve maddiyat :=)) önce kıyı balıgınla tanıs kardeşim sonra at ceke başla 5-6 tane sahtemı değiştirip atiyorum turna almıyor 2-3 metreye gelip düşün gene masraf edicez mazeme alıcaz yedirmek için :=)

9. alihan__

alihan__ ALİHAN

Hala acı suda ve boğazkent yanındaki dere de (boğazak burası oluyor heralde) bol miktarda kefal var. ben hayıtım da ilk gittiğim avda kadir beyin dediği gibi göl kamışıyla 3 iri kefal yakaladım yavrular cabası tabi yavrular iade buraların denizle buluştuğu yerde levrek yada başka avcı balık ne ise vardır diye düşünüyorum.ben dediğim gibi fiberler barbuna da gidecem ama at çek işenede başlıcam. forum da set için başka bi konu açtım. ordan gelecek tavsiye ile bi set alıp artık ucundan başlamak lazım. seriğin yerleisi değilim memur olarak atandım. ama burdur luyum yörüğüz yanihihi hihi

10. çetinusta

çetinusta çetın usta

Favori Kamış:
    şeytan oltası
    Kadriye köyünün arkasında bir acısu mu yoksa karasumu adını tam hatırlamıyorum bi dere var. On yıl kadar önceydi orda birkaç sefer avlandım , gözlemlerim : acayip acayip öküz gibi yayın balıkları var ve karides ile yakalaması kolay, çok sayıda kefal var ,iyi gizlenirsen su üstü kıbrıs sarmasına hemen atlıyorlar , ayrıca çok iri sazanlar var , sudaki görüntüleri insanı ürkütür,yaratık gibi, zor çıkar sudan. ve yine ayrıca akşam üstü çok sağlam levrekler dolanıyorlar, bir arkadaş bacak gibi hayvanlar tutuyordu orda.

11. alihan__

alihan__ ALİHAN

o bölgeleri tam bilmiyorum ama acısu olabilir. yani akarsu çok müait aslında her yeri sazlı su çok akıntı normal her çeşit vardır orda. ordada atçek denicem bakalım ne gelecek