çarşamba günü gün doğmadan barakuda arayarak avımıza başladık. rapalalara tık demeden av sahasına vardık. fakat rapla çekerken çok defa iri torik olması muhtemel balıklarla karşılaştık. avlağa varınca ilk önce dipte ne var diye bi bakalım dedik ve ilk atışlarla birlikte ilk izmaritler gelmeye başladı ardından canlı yemle bir şişe bıraktık ve çok geçmeden şişedeki yemi yiyen bir balık tekneden misina almaya başladı. balığın büyükçe olduğu belliydi ve mücadele başladı. balığı çıkarınca bunun 6 kilo civarı bir yazılı orkinos olduğunu gördük. ardından balık avına devam etsekte sabahtan yakalanan bu balık balık avının daha kısa sürmesine sebeb oldu. günün hasılatı 5 kilo kadar izmarit ve bu yazılı orkinos oldu. akşama 18 kişilik apartman sakinleri katılımıyla yapılan bir organizasyonla yendiler. videosu aşağıda iyi seyirler http://video.google.com/videoplay?d...25&q=yazılı+orkinos&ei=nN9sSNL8A4-AiwLJ1aT9AQ hemen solunda babamın yeni çıkrığı Penn 114 H
gazi abi. balığı tutunca çıkrığı kullanmadığımızı farkedip onları attık. ne demişler alışmamış ......... durmuyo yani
Değerli asker arkadaşım .yapmış olduğun av için seni tebrik ederim.resminin altında duran en iyi avı kısmında belirtttiğin bu sene yazılı orkinos olacak sözünüde tuttun.bir şeyi anlamadım.orkinos için yaptığın şişeli takımı biraz açarmısın
merhaba tolga. takım basit misinanın ucuna bir balık takıp atıyosun bulunduğun derinliğe göre orta suya denk gelecek kadar misina bırakıp kola şişesini bağlıyorsun. videoda olan içine strafor doldurulmuş (kolay görmek için) kola şişesi. sonrada tekneden uzaklaştıracak kadar misina bırakıyorsun. bildiğin canlı yem bırakma yani. imzadaki orkinosu bu aralar tutacağım bu o değil
misina yeterde ben iğneyi büyük kullanıyorum sağlam bişey olsun 7 no paragat iğnesi yada mustad hoodlum var onun 5 yada 7 nosu gibi