antalyada balık hakkında yardım

Konu, 'Bölgeler' kısmında boğazbalıkçısı tarafından paylaşıldı.

1. boğazbalıkçısı

boğazbalıkçısı ferhat

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış viking makina
    En İyi Avı:
    4.5 kg. aynalı sazan
    temmuzun 4 ü gibi antalyada olucam 10 gün kadar tatil için,bizim tatilimizde dinlenmemizde balık tutmak olduğu için nerede, yem olarak ne kullanmam gerek ne tür balıklar tutabilirim antalya bölgesinde avlanan arkadaşların yardımını bekliyorum şimdiden tesekür ederim yardımcı olan arkadaslara.

Son düzenleme: 20 Haziran 2010
  2. dimboz

dimboz hasan

önce bir tanışsaydık.tatile gidecek olmasanız yazınızı okuma şerefine nail olamayacaktık sanırım.sevgiler...

3. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    28 ocak 2009' dan bu yana tanışmaya gönlü olmayanın, bu saatten sonra da olmaz kanaatindeyim, ama neyse, inşaallah ben yanılıyorumdur.

4. bjkdusum

bjkdusum emrah

arkadaşa laf sokmak yerine hata olduğunu düşündüğünüz şeyi daha güzel bir aksanla ifade ederseniz daha doğru bir iletişim şekli olacağının, yanlışa yanlışla cevap vermemiş olacağınız kanaatindeyim..

5. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Sevgili Emrah, her kişinin ayrı ifade şekli vardır, buda benim ki, nasıl sizin siteye girip tanışmadan, o lazım bu lazım diyerek konu açıp, bizlerinde üye olduğumuzda, insanlara bir merhaba diyelim, tanışalım kaynaşalım diye konu açmışlığımız arasında fark var ise,

senin bahsettiğin ifade tarzı ile benim ifade tarzım arasında da farklılıklar var demek ki, bu yaptığım laf sokmak değil, olması gerekeni söylemek,

Sitede hergün onlarca bölgeler ve avlaklar ile ilgili ACİL YARDIM ŞURAYA GİDECEM BURAYA GELİCEM NE BALIK NE YEM KONUSU açılıyorki, şaşar kalırsın, insanların fikri ne ise zikri de odur bağlamına inananlardanım, yüzlerce Antalya konusu varken 10 dakika ayıramayıp, yumurta biryerlere gelince, dur yaa gidip şurada bi sorayım, nasıl olsa cevap veren 2 keriz çıkar, zihniyetli adamlardan o kadar çok sıkıldık ki :mad:

Yeni mesajlar sayfasına bir bak, takip ettiğimiz konular yok oluyor yerleri ACİL YARDIMLAR ile dolu,

Haaaaa sen avukatlığa soyunmak yerine, tamam abi, kardeş, Murat deyip gidip tanışalım konusu altında kendini adam gibi tanıtırsan, bende senin samimiyetine inanırsam, o zaman konuşuruz, her zamanda yardımcı olup konuşmuşuzdur da.

Kal sağlıcakla,

6. bjkdusum

bjkdusum emrah

ben kendimi tanıttım zaten murat bey. hata yaptığım için de özür diledim, yumurta kapıya falan dayanmadı ben 10 senedir manavgattayım.forumdaki başlıkları da aradım yeterince tatminkar bilgiye ulaşamadım o yüzden konu açtım, açtığım konuda da merhaba , selam demişim zaten. size eleştiride bulunmayın demedim, aksanınızı düzeltirseniz daha yapıcı olur dedim. tabi ki hata yapan kişilere hatasını söyleyin ancak soru cümleleri ile laf sokarak değil, forumun düzenine göre önce kendimizi tanıtıyoruz, merhaba diyoruz selam veriyoruz ondan sona konu paylaşımlarına ya da sorularımıza geçiyoruz derseniz karşınızdaki kişiye karşı daha yapıcı bir eleştiri şekli olduğu kanaatindeyim ancak siz aynı fikirde değilseniz saygı duyuyorum... iyi günler..

7. boğazbalıkçısı

boğazbalıkçısı ferhat

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış viking makina
    En İyi Avı:
    4.5 kg. aynalı sazan
    sevgili dimboz ve eskina man surada su soruyu sorduğumdan sayenizde o kadar pişman oldum ki bjkdüşüm sanada çok tesekürederim destek verdiğin için.eskina man,dimboz; istanbulda 5 yıldır görev yapıyorum kuleli,kanlıca,çubuklu bölgelerine gidiyorum balık tutmak konusundada yeterince ehilleştiğimi düşünüyorum.Kendinizi keriz yerine koymanızada gerek yok cevap verin diye zorlayan yok vermeseydinizde canınız sağolsun çok zor şeyler değil nerede ne balığın çıktığını öğrenmek 1 gün sahil boyunca dolaşırsın nerede kalabalık grup var yem ne öğrenirsin bunu benden daha iyi biliyosunuzdur bundan eminim zaten bu konuyu acmamın bir nedenide tanışmak konuşmak için değilmidirki cevap veren insanlara bi tesekür edip inşallah görüşmek isteğinde bulunmayacakmıyız.amacımız bu ve bunun gibi sitelerde balık dostluğu kurmak, bilgi alışverişinde bulunmak değilmi yoksa buralarda yardım isteyen yada bilmediği bi konuda danışmak isteyenlere laf sokmak mı sizin burda bulunuş amacınız, Balığa gittiğinizde siz çok balık tutarken gelipte abi,usta kursun kac gram derinlik ne kadar diyen acemi arkadaşlarada git öğren kardeşim diyenlerdensiziniz herhalde anladığım kadarıyla ismimö ferhat yaşımda 29 böyle bi tanışma olcakmış demekki. 29 şubat 2009 dan beri herhangi bir konuda yardıma ihtiyacım olmadı ama hergün yeni mesajları büyük bi zevkle okudum resimlere bakıp bakıp gitmeyeceğim varsada alıp takımları denizin yolunu tuttum .