Antalya'da durumlar nasıl

Konu, 'Bölgeler' kısmında engelbert tarafından paylaşıldı.

1. engelbert

engelbert

Selamlar,

Haftasonu Antalya'ya gidiyorum. Büyük limandan tekne kiralamayı düşünüyorum.

Ne dersiniz? Nedir şu aralar oralarda durum. Balık var mı? Ayrıca balık tutabileceğim yerler nerelerdir. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

2. ozan

ozan Ozan

durum iyi fena değil kaptanı srtı çekmeye ikna edebilirsen güzel baraküda var bu aralar 1-1.5 kilo ortalamalı daha büyükleride var ama ne yapıp edip kurtuluyolar. dipte de bol izmarit var. sıçan adası açıklarına çıkıyor kaptanlar yani ben sana şurda balık çok desem kaptanı oraya götürme şansın zaten yok. bu sebebten bende bişey demiyeyim;)

3. engelbert

engelbert

teşekkürler. anlattıklarını bizzat tecrübe etme şansım oldu zaten. pazar günü sabah büyük limandan açıldık, saat 2 ye kadar bolca izmarit, biraz mercan, barbun, kolyoz ve birkaç çeşit daha balık yakaladık. yaklaşık 4 kilo kadar. sırtıyla da 3 tane palamut.

fena bir av değildi. akşam da afiyetle yedik balıkları.

yalnız teknedeki 3 kişinin de başına aynı şey geldi. hepimizin de oltalarına gayet iri balıklar geldi ama her seferinde iğnelerimizi neredeyse dümdüz edip kaçmayı başardılar. benim yakaladığım neredeyse elimdeki oltayı suya çekiyordu. diğer bir arkadaşın oltasındaki izmaritinse sadece ağız kısmı geldi. ne olduklarını bilemiyorum. izmaritin halinden iri balon olabilir diye düşünüyorum. ama hiç balon yakalamadık. yani iri balonun olduğu yerde ufak tefek balonlar da olmalı ve oltaya gelmeliydi. kaptanımız kuzu olabileceğini söyledi ama benim pek aklıma yatmadı kuzu ihtimali.

ne olursa olsun 5-10 metre de olsa o heyecanı yaşamak güzeldi.

4. ozan

ozan Ozan

anlattığın balıklar ya iri balon ya da yasemin (domuz Balığı). Kuzu öyle yapmaz o işi. sen kaptanlara bakma aklına geleni sıkar geçerler.

5. bajoist

bajoist ufuk

Favori Kamış:
    otomatik olta
    En İyi Avı:
    çupra 1kg
    Antalyada kıyıdan bu mevsimde neler cıkar...

Öncelikler Merhabalar...

10 gün sonra bayram tatili için geleceğim. Kıyıdan balık avlamak için önerebileceğiniz bir yer var mı? Ne yakalayacağım önemli değil maksat güzel vakit geçirmek şimdiden teşekkürler....

6. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    umut git gel bakalım güzelce bir fotoğrafla neler yaptın neler yakaladın bir görelim

7. engelbert

engelbert

gittim geldim bile. yukarda yazdim ne yakaladigimi ama fotograf yok ne yazik ki.

8. maxu

maxu

Ozan hocam barakuda büyük liman tarafında çıkıyormu? ..Kemer marina tarafında rapala ile yakalamıştık ama büyük limanda çıktığını daha önce duymamıştım..Öğrendiğimiz iyi oldu..

9. ozan

ozan Ozan

yok büyük liman tarafında baraküda felan yok

sadece baraküda avlamaya çalışan bi kalabalık var

10. maxu

maxu

Anladın sen onu

11. bajoist

bajoist ufuk

Favori Kamış:
    otomatik olta
    En İyi Avı:
    çupra 1kg
    canlar antalyada nereye gitmeli...

Öncelikle merhaba,
    Tekrar aynı soruyu soruyorum gerçi...
    Canlar bu mevsimde antalyada kıyıdan nereleri öneriyosunuz...Kısa süreliğine gelicem. Güzelce değerlendirmek istiyorum...

Antalya merkezde oturuyorum... Şimdiden teşekkürler...

12. ozan

ozan Ozan

orda büyük liman tarafımı yazıyo :mad: ben senin sorunun cevabını verdim
    baraküda yok demedimki.

13. maxu

maxu

Tamam yanlış anlaşılma :mad: özür dilerim

14. ozan

ozan Ozan

önemli değil;)