Mrb Degerli Arkadaslar Oncelikle Herkese Iyi Ramazanlar.size Danismak Istedigim Konu Yeni Aldigim Botum Ile Gece Balik Avina Cikma Istiyorum Konyaalti Sahili Tarafindan Gece Balik Olurmu Acaba?ve Hangi Cesit Yem Kullanirsam Bana Yarari Olur.bu Konuda Bana Yardimci Olursaniz Sevinirim Su An Turna Sezonu Tam Acilmadigindan Sicaklardan Bari Boyle Oyalanayim Istiyorum Saygilar.
öncelikkle yeni botun hayırlı olsun güzel bi akü ve ışık kaynağı ile kolyos-sardalya alırsın tam yüzme havuzunun karşısında 40-50 metreleri bulursan karpuzcukta çıkar çiğ yağarsa üşütürsün dikk et
hillside su hotelın oradan acılıyoruz 40-50 metre ama sabaha dogru tek balon balıgı vuruyor 2 den 7 ye kadar tek o cıkıyor yoksa ben bır yerdemı hata yapıyorum.Normalde hep tavuk gogsu atıyorum
mustafa kardeşim sana tam kerteriz veriyom kimseye söyleme ama yüzme havuzunu 200 metre liman tarafına doğru geç 25-35 arası taşlıklar var kurşunun dibe inişinden anlarsın zaten karpuzcuk mercan izmarit hatta mırmır bile yapar yem olarak karides kullan ama şekerde sertleştir fosforu kaybolmasın hadi rasgele
yada gece lara veya kundu taraflarından açıl 25 30 metrelerde mırmır çipura golyoz arada barbun bazende edregene ve vatos gelirse balon dahil mevcut rasgele
bak hele memleket patır kütür balık tutuyo bi rapor yazan bi haber eden yok. bundan sonra bende yazmıycam rapor
neye yazayım ben tutmadım daha şöyle eli ayağı düzgün bir şey kıyıdan başka gittiğim yok onu geçen hafta biz kıyıdayken yanımdan tekneyle geceye gidenler vardı sabah döndüklerinde 2 adet palamut mırmır barbun izmarit kubbes ortaya karışık yapmışlardı ha birde domuz vardı 6 7 kadarda lambuka vardı bunları gördüm onun için
YoLumuzu kaybediyoduk Gece sıçan adasının oraya doğru gittik açığına beLki tutarız bişeyLer die yoLu dubaLarı buLamadık sözde ışıkLarı yanıyo neyse attık oLtaLar suda biz sızdık zaten baLıkda vurmadı uyuduk sabaha kadar ertesi günüde sarhoş gibi gezdik eziyete bak be
Bişey daha AntaLyadan baLığa çıkmak isteyen varsa çıkabiLiriz. Bu arada sıçan adasının ordan ii paLamut çıkıo iLk dubayLa 2. duba arasında gidin boş dönmezsiniz. Speedrisk hotmail ekleyin konuşalım
tabi abi biz saf gibi şu balık şu mekan boşuna uğraşıyoz. gider tutarız kuzuyu sinariti lahosu rapor mapor yok 6 ay sonra bi ara tuttuyduk diye yazarız hele kalamarlar gidene kadar ses etmiycem
hiişşşt ses etme daha değil ama yakın uyandırma milleti kuzen seninkileri raporlar avlağı vermeyiz. oda olur
Botun eziyetine 3-5 paLAmut değmiyoki dibtede pek oLmuyo tektük barbun mercan kundu tarafını hiç denemedim ii diyoLarda üşeniom tek başıma