Öncelikle merhaba bu benım ilk mesajım adım Burak. Ben kucukluğumden beri balık tutmayı severim Fethiyede tekneyle acılıp balık tutardım ama el oltasıyla tutardım neyse uzatmıyım..Artık Antalya'ya geliyorum yazları gecen gün gittim kendıme bir olta aldım kamıs olta aldım.Aldım ama kıyıdan rahat balık tutulcak yer bulamadım.Falezlerdeki kırmızıgül çiçek seralarının oralara indim ordan olamadı kayalara takıldı.Neyse benim çalıstığım yere Muratpasa Beledeiye Baskanı ve Yardımcıları Yemeğe geliyor.Bizim oranın sahibine dert yanıyordum işte Antalyada güzel kıyıdan avlancak yer yok mu diye o sırada dedim ki aslında düden şelalesinin altında bir balık tutcak yer olsa orası soğuk su balıklar olur büyük kayaların olmadığı yerde balık tutcaklar için bir yer olsa ne güzel olur dedim.Oda bana dedi ki güzel fikir verdin ben bunu baskana söyleyim birde etrafa söyleyım sadece balıkcılar için falezlere suya doğru inen merdivenler suyun 5 metre yukarsında balıkcılar için platform yapılsa iyi olur dedi.Bende dedim ki yapılırda oraya insanlar gelir yüzmek için balıklar kacar dedim yok dedi 5 metre yukarda olcak atlasa bile cıkamaz geri dedi.O zaman olabilir dedim sevindimde tabi ama ben sadece yazın burda olduğum için pek tutamıycam insallah öyle bişey yapılır ama.Geceleri için ısıklandırma falan koyulcak yapılırsa.Merakla bekliyorum konuscaktı kendısı Bu arada benım aldığım olta alberto marka length:1.80 sections:5 castıng weight:40-80g bu oltayla 20-25 cm lambuka,akya,kefal,mercan,karagöz,cipura falan yakalayabilir miyim bire nasıl düzenek yapayım buna? tek ğneli yada cift iğneli orta ağırlıkta bir kursun taksam yeter mi
tamamda nasıl düzenek yapcam antalyada suan nerde tutcam öyle büyük balığın olduğu yeri nerden bulcam bide o olta ceker mi o kadar büyüklükteki balığı antalyada büyük balık tutabileceğim suan neresi var ki?
yer çokta balık bulabilirsen biz bulamıyoruz bulursan haber ver aramıza hoş geldin lambukalar 50 cm yukarı olsun rasgele