Antalyada kıyı balıkçılığı

Konu, 'Bölgeler' kısmında Yidokan tarafından paylaşıldı.

1. Yidokan

Yidokan Yiğitkan

Herkese iyi günler dilerim.Antalya merkezde yeni ava başladım.Rapala vede dip oltası kullanıyorum ama en uygun yerler nerelerdir , ne tür balıklar çıkar yardımcı olabilirmisiniz?

2. NedimBugrul

NedimBugrul nedim

Favori Kamış:
    Albastar
    Favori Makine:
    70 lik Sheaskpere
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık karagöz
    aramıza hoş geldiniz.

3. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    yiğitkan benim kardeşimdir.. siteye balıkcılarımızı topluyoruz hoşgeldın kardesim, ayarlarını güncelle kardesim üyelerin profillerindeki gibi

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Kardeşe merhaba, hoşgeldin Yiğit, avların ve paylaşımların keyfince olsun.:)

5. eda burunsuz

eda burunsuz eda

merhabalar.. kıyıdan balık tutmak için önerebileceğiniz bir yer varmı.. konyaaltı ve lara da tutulmuyor.. kayalık ya da koy biryer arıyorm ..yardımcı olursanız sevinirim..

6. metinnitem1

metinnitem1

Dün sabah Sarı Su mevkiinde idim.Sağ taraftaki kayalıklarda at-çek yaptım.Bir tane de bırakma oltası hazırladım.2,5 saat kadar vakit geçirdim.Ama nafile.Vuruş yoktu.Size önerim Lara plajından bombardo ucuna 9 numara iğne ve Tek-Tek(Yaneç) ile didekli alınabiliyor.Lara plajından yine mırmır haberleri geliyor.Yukardaki takımın ucuna ekmekle Karpuzkaldıra'daki askeri tesisin oradan kefal alabilirsininiz ama akşam suyunda.

7. eda burunsuz

eda burunsuz eda

çok teşekkürler..

8. Kadir Altuntaş

Kadir Altuntaş Kadir

Favori Kamış:
    Kullandığım Kamış Captain Camelon 1500
    Favori Makine:
    SILSTAR
    En İyi Avı:
    Kıbrıs Takımla 250 gr'lık Kefal,Zıpkınla 55cm Deniz Turnası
    :) Eda Arkadaşım önce aramıza Hoş Geldiniz...Hayırlısı ama Yeryüzünün Cenneti Antalya'da Yaşamak sizin için bir şans...Balık tutmak kısmet işi eğer illede Koy, taşlık, kayalık yer arıyorsanız Kampçılıktanda hoşlanıyorsanız size Alanya İncekum'u tavsiye ederim...:)

9. roen

roen Koray

Favori Kamış:
    olta-misina
    En İyi Avı:
    Eşim ,56 kilo civarında :)
    adonis bölgesi

adonis bölgesinde kayalıklar var, eğer biraz da tırmanma seviyorsan, kayalık bölgelerin üzerine inip değişik türler tutabilirsin. Ben sürekli oraya giderdim, gayet güzel yerler, kaya diplerinde oldukça balık oluyor. Tavsiye ederim.

10. antalyalı bülent

antalyalı bülent bülent lodi

falezlerde balık avı

kayalardan inip çıkabilirseniz çok yer var ama merdivenle inilenyerlerde var mesela atan otel bambus yanı eski mobil dolum tesisinin aşağısı talya otelinin yanında hamitbey plajı,ben birçok yerde avlarım ama hangi balığı tutacağımız ve hangi takımı kullanacağımız da önemli çünkü kayalara taktırmak kesin gibi birşey dilersen sonra onlarıda anlatırım.