Merhaba Arkadaşlar Benim Sizden Rica Ettigim Konu Ben Antalya Merkezde Oturuyorum Ve Tatli Su Balik Avciligi Yapmak Istiyorum Bunun Icin Bana Yerler Onerirseniz Cok Memnun Olurum
Merhaba, Köprülü kanyona rafting yapmaya giderdik eskiden. Köprü çayında balık tutuyorlardı. Şu an nasıl bilmiyorum ama o zaman 30-40 sn de balık geliyordu. 10 dak. seyrettim adamı en az 10-15 adet balık almıştır. Köprülü Kanyon, Manavgat yolunda Serik'i geçince sol tarafta. Kanyona çıkmak için ana yoldan araba ile 1 saat gibi bir mesafe var bilginiz olsun.
öncelikle cevapın ıçın tesekkurler beskonak tarafında hangı balık avcılıgı yapılıyordu acaba malzemelerı ona gore hazırlamayı dusunuyorum.antalya merkezde oldugumdan ben manavgat cayının oraya gıtmek ıstıyordum ama beskonak daha yakın sanırım
alabalık sazan ama size tavsiyem jandarmaya yakalanmayın şu an rafting bölgesi 3yıldır balık avına kapalı. yalnız yukarı koca yatakta yada aksu çayının yukarı tarafları birde ekşili göleti.karaca örende balık tutabilirsiniz rasgele
aslında bende denızde turna balığı hastalığı var ama nedense bu aralar tık yok ne zaman başlar onuda bilmiyorum? pekı lambuka avına ne zaman cıkacaz karadan avcılıgı olurmu bırde bana lambuka avında kullanmam gereken malzeme ve yemlerı yazarsanız sevınırım