mustafa kardeş sen hergün aynı konuyu tekrar tekrar açacağına en azından kendi konunu güncel tutmaya çalışsan daha güzel olmazmı
yav namık adamı deli etme yav ver şu avlak bilgilerini mustafa kardeşimize valla bilsem ben yardım edeceğim ama malesef istanbul,balıkesir veya mersin olsa sorun değildi
sizin içtiğiniz su nereden geliyor birde ıspartadan antalyaya gelirken sol tarafta gölmüdür akarsumudur ne olduğunu çözemediğim bir su var hatta içinde yetiştirme çiftlikleride var orada balık yokmu
15-20 Gün önce Adrasan dönüşü bahsettiğiniz noktadan geçerken suyu farkettim,aşağıda avlanan insanların yanına gittim,burada ne avlıyorsunuz soruma,sazan ve alabalık dediler...sabahtan beri bekliyorlarmış birşey tutamamışlar,ne ile avlanıyorsunuz soruma dip oltası ekmek takılı..dedim öyle birşey tutamazsınız... Çıkardım takımları başıma toplandılar,döner kaşık gören yok içlerinde,favori malzememden 1 adet birine hediye ettim şununla dene ama ince misina ile dedim...ilk atış ilk gökkuşağı sanırım 25 cm. civarı idi...biraz sirküler,biraz amatörlük dersleri sonrası 15 ila 20 dakika içinde 4 adet gökkuşağı da ben alıp kendilerine hediye edip yoluma ankara ya devam ettim...Bahsettiğiniz avlak bilmeyenin birşey tutamayacağı bir yer,sazana yorum yapamam fakat,bol çiftlik kaçkını olan bir suyu olduğunu gözlemlediğimi söyleyebilirim. Bu siteye resim atmayı beceremediğim için resimleri atamadım,yoksa onlarıda paylaşırdım kusura bakmayın... Sevgiler