merhaba dostlar bu ara bende turna avı merak ı basladı antalyada havalar cok dengesız bu aralar sızden rıcam turna nerede hangı hava kosullarında bulunur ve at cek yaparken hangı malzemelerı kullanmam gerektıgı konusunda bu avcılık hangı saatler dılımınde olur bılgı verırsenız sevınırım saygılar.
http://www.balikavi.net/forum/profil...=editsignature Merhaba, aramıza hoş geldiniz. Yukarıdaki linkten imza ayarlarınızı yaparak, isim, yaş, bulunduğunuz şehir ve kan grubu bilgilerinizi belirtirseniz seviniriz. Keyifli paylaşımlar. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar size yardımcı olacaktır
Tesekkurler Arkadaslar Beni Kabul Ettiniz Ne Mutlu Amator Balikci Olarak Simdiden Kabullenmek Cok Guzel
hoşgeldin musti kardeş sen ne iş yaparsın antalyada hangi bölgede avlanıyorsun seni tanıyor gibiyim cevabını bekliyorum.....
ben antalyada hıll sıde su otelde calısıyorum avlanmayı da konyaaltında otel sahılınde yapıyorum saat 8 e kadar turnaya atıp ondan sonrada sarmaoltalar ıle kefal e atıyorum ama turnaya takmıs durumdayım bu sabah da alamadım:-(
merhaba arkadasım tuna sabah hava sökmeye baslamadan hava aydınlanana kadar aksamda hava kararmaya yakın kararana kadar yeme atlar rapalanın yapay yemleri var balıgın dikkatini cekecegine ınandıgın bıtanesını sec kırmızı beyaz veya fosforlu bi renk rat cekerkende yavas yavas cek am avlandıgın yerde turna olduguna ınanıyorsan tabii
Avlandigim Yerden Arkadaslar Genelde Aliyo Konyaalti Sahilinde Iskeleden Saat 5 Gibi Gidiyor 8 E Kadar Atiyorum Yeni Rapala Aldim Beyaz Ustu Fosforlu Sari Alti Kirmizi Cizgili Insallah Bu Ugur Getirir Ilgileriniz Icin Tesekkurler
Ve Dostlar 3 Gundur Sanssizligimikirdim Ve Turnalari Almaya Basladim Sabah Ezanindan Sonra Bilgileriniz Icin Sagolasiniz Sezonu Bitmeden Insallah Dahada Aliri Aralik Sonu Biter Diyolar Ne Derece Dogru Bilemiyorum.
Merhaba Mustafa. Turna (Turna dediğin Baraküda sanırım) avı için gün doğumu ve batımı saatlerini seçmeni tavsiye ederim. Ayrıca suyun fazla çalkantılı olmadığı zamanları ve kayalık yerleri tercih etmeni öneririm. Yem konusunda turuncu, kırmızı renkli 9-11 cm rapalalar ve fazla hareketli olmayan kaşıklar iyi iş yapıyor.
turna sevgili musti önce mrb.sonra meslektaş olarak ki bende otelciyim.otelde demartman amiriyim.balık hastasıyım.turna içinse şimdiye kadar avlamak kısmet olmadı,ama işallah seninle hem tanışır hemde beraber avlanırız.seni bulacağım bir tel veya ems verirsen memmun olurum .hoşçakal.
MRB LAR TANISTIGIMIZA SEVINDIM BENIM MSN ADRESIM mustafaarkac07@hotmail.com HANGI OTELDE CALISIYORSUNUZ ACABA?TURNA BEN VALLA 10 U BULDU SABAH 6 DAN 7.30 A KADAR BEYAZ SARI RAPALA ILE KONYAALTI SAHILINDEN AT CEK LE ALIYORUM AMA MEVSIMI GECIYORMU NE ARTIK TAKIPLERI AZALDI AMA GENEDE HER SABAH SASMAZ KOPEGIMLE SAHILE INIP HEM EGLENIYOR HEM AVLANIYORUM