Arkadaşlar,hepinize merhabalar...!Bu siteyi denizce web sitesini karıştırken buldum.Biraz sizlerin konu ve mesajlarınızdan okurken; kendimi siteye üye yapıp,aranızda buluverdim.Ben akdenizden aranıza geliyorum.Sohbet ve fikir alışverişinizdeki samimiyetleriniz,hepimizin balıkçılık lisanını konuşmamızdan..İşte bizleri birbirimize yakınlaştıran bu lisan.Zaten balıkçılık dünyasına bir girdinmi?Sen onu deyil ancak o seni bırakırsa bırakır.Her gün bir şeyler öğrenir, biraz daha derine dalarsın....ben dalalı 42 sene oldu hala dalmaya devam...
Aramıza hoş geldiniz Ercan abi. 42 yılın tecrübelerini bizlerle paylaşırsanız, öğrenmekten, okumaktan keyif alırız.
Eyvallah..!Benim güzel kardeşlerim.... Benide aranıza kabul ettiğiniz için,hepinize canı gönülden teşekkürü borç bilir sizleri kucaklarım...Güzel muhabbetler,fikir alış verişleri yapacağız mutlaka.Öğrenmenin yaşıyok, hala yeni bir kerteriz,yeni bir takım şekli, yeni bir düğüm bağlama lafı duydukmu. Tilki gibi kulaklarımızı ve gözlerimizi acar,hem dinler hem bakarız.Bildiklerimize pas,yenilerini hemen uygulamaya geçeriz.Hedef çok ve büyük balık tutmak deyilmi..?Ama bir kısmımızda çekirdeğini kıramadığı için, bildiği kara düzenle gider.Neyse uzatmayayım..;Daha şimdiden aranızda olmak bana haz ve mutluluk veriyor..Hoşça kalın sevgi vesaygılarımla...Ercan Aral______
Hoşgeldiniz. Ercan Abi ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli ve zevkli paylaşımlar.
Ercan bey merhaba, aramıza hoşgeldiniz. Deneyimlerinizden çok güzel bilgiler edineceğimizi sanıyorum. Keyifli paylaşımlar dilerim.
hoşgeldiniz komşum hoşgeldin umarım iyi vakit geçirirsin.ayrıcada ben akdenizde avlandığımdan sanıyorum çok ortak yönlerimiz olacak. kaşa yolun düşerse özelden mail atın beklerim.selam ve sevgiler.