Antalyadan merhabalar...

Konu, 'Tanışalım' kısmında TRUVA tarafından paylaşıldı.

1. TRUVA

TRUVA AHMET BİLEN

henüz kendimizi kıyıdan yada kiralama teknelerle avutuyoruz ailecek. umarım bu hevesimiz 3-4 mt fiber tekne alarak dahada ilerleyecek. sanırım bu forumda daha çok bilgi edineceğim. antalya merkezden herkese selamlar şimdilik:)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 6 Kasım 2009
  2. TRUVA

TRUVA AHMET BİLEN

bu arada 3mt civarında 2.el hesaplı fiber teknesi olan yada nerelerden temin edebileceğim konusunda bana yardımcı olacak arkadaşlarımız olursa cevap bekliyorum. internetten ve antalyanın çeşitli bölgelerinde araştırma yapmadım değil. şişme botlardan tutun motorlara kadar fiyat araştırması yaptım ama maximum 1000lira civarında bi bütçem var bununla başarmaya çalışıcam 3 aşağı 5 yukarı. cevap veren olursa şimdiden teşekkür ederim

3. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Ahmet, hoşgeldin.

Keyifli paylaşımlar

4. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Ahmet hoşgeldin 3 metrelik bir fiber tekne çok küçük değilmi birde buna 3 kişi bindiğini düşün gerisini düşünmek bile istemem bence en az 4 .25 lik teknelere bakmanı öneririm daha güvenli olur rastgele

5. 56562

56562 xxx xxxxx

Ahmet kardeşim aramıza hoşgeldin, keyifli paylaşımlar. 3 m fiber tekne ile Antalya gibi bir yerde denize çıkmak son derece tehlikeli olacaktır. Bu nedenle en az 4,00 - 4,50 m bir tekne için şartların oluşana kadar beklemeni öneririm.

6. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    aynı bölgeden temin edilirse nakliye masrafın olmaz. yoksa heryer tekne dolu.

7. melanur

melanur hüseyin soy

Favori Kamış:
    olta
    selam belki buralar ilginizi çekebilir http://www.sahibinden.com/burak_marin_kampanya_boyle_olur_3_50_tekne_1_000_tl-10WQQaXQQ18261124WQQpXQQdisplayitemhttp://www.sahibinden.com/4_20_m_sandal_25_hp_2_zamanli_mariner_romork_2500_tl_!!!-38WQQaXQQ17919321WQQpXQQdisplayitem

8. gtatas

gtatas Gürcan Tataş

Favori Kamış:
    en ucuzu
    Favori Makine:
    en ucuzu
    En İyi Avı:
    Levrek 2.200 gr
    Aramıza hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlar.

9. fish founder

fish founder Özgür

bizden de antalya merkeze koskocaman selamlar,
    aramıza hoşgeldin,
    keyifli paylaşımlar dilerim,

10. TRUVA

TRUVA AHMET BİLEN

Araniza Katilmaktan Son Derece Memnuniyetimi Bildiririm öncelikle. Herekese Ilgilendiği Için Tek Tek Teşekkür Ederim.
    Ilanlara Baktim Sanirim Bana Uygun Olabilecek Ve Sizin Deyişlerinizdende Anladiğim Kadariyla Bana Uyabilecek 3 Kişi Ile çikilacaksa Minimum 3.50 Düşünmem Gerekli Değilse Iki Kişi Ile Sinirlandirmak Zorundayim 3mt Lik Bir Tekneyle Faaliyetimizi.

Her Gün Ilanlari Takip Ediyorum Antalya Civarinda Bir Duyum Aldiğim Anda Bu Tip Ikinci El Bir Tekneye Yapişicam Bu Gidişle :) şimdilik Hayirlisi Diyelim ...

Cümleten Rastgele

11. TRUVA

TRUVA AHMET BİLEN

Bu Arada 3.50 9.9 'a Kadar Ehliyet Sikintisi Olmuyor Bildiğim Kadariyla. Fatura Yada Sahiplik Belgesi Dişinda Bir Evrak Istenirmi Yada Bir Liamana Kayitli Olmasi şartmi Acaba Teknemizin. Bilmediğimiz Bir Konu çünkü Yanliş Yapmak Istemiyorum Bu Konudada. Iki Gün Sonra Teknenin Bağlanmasini Istemem Doğrusu :(

12. levrek hayalcisi

levrek hayalcisi tulga

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    lamda 40
    En İyi Avı:
    Çupra 750 Gr,Lüfer 600 gr,Trakonya 780 gr
    Hoşgeldin,keyifli avlar ve paylaşımlar dilerim.Tekne için yat limanına in orda mutlaka bulursun.

13. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Hoş geldin.

14. TRUVA

TRUVA AHMET BİLEN

hoşbulduk tekrardan :) bu kez takımımız tamamdır fiberden vazgeçtim ve 4mt intex mariner aldım bu haftasonu. hem yer sorun teşkil edicekti hemde amatörlüğü bu şekilde atlatmamız daha doğru olacak sanırım. 44lbs motoru ile bu haftasonu antalya kundudan açıldık ve harika bi sonuç verdi. önümüzdeki pazar 4 kişi çıkmayı ve çift aküyle garantili bir şekilde açılmayı düşünüyoruz.

15. TRUVA

TRUVA AHMET BİLEN