henüz kendimizi kıyıdan yada kiralama teknelerle avutuyoruz ailecek. umarım bu hevesimiz 3-4 mt fiber tekne alarak dahada ilerleyecek. sanırım bu forumda daha çok bilgi edineceğim. antalya merkezden herkese selamlar şimdilik
bu arada 3mt civarında 2.el hesaplı fiber teknesi olan yada nerelerden temin edebileceğim konusunda bana yardımcı olacak arkadaşlarımız olursa cevap bekliyorum. internetten ve antalyanın çeşitli bölgelerinde araştırma yapmadım değil. şişme botlardan tutun motorlara kadar fiyat araştırması yaptım ama maximum 1000lira civarında bi bütçem var bununla başarmaya çalışıcam 3 aşağı 5 yukarı. cevap veren olursa şimdiden teşekkür ederim
Ahmet hoşgeldin 3 metrelik bir fiber tekne çok küçük değilmi birde buna 3 kişi bindiğini düşün gerisini düşünmek bile istemem bence en az 4 .25 lik teknelere bakmanı öneririm daha güvenli olur rastgele
Ahmet kardeşim aramıza hoşgeldin, keyifli paylaşımlar. 3 m fiber tekne ile Antalya gibi bir yerde denize çıkmak son derece tehlikeli olacaktır. Bu nedenle en az 4,00 - 4,50 m bir tekne için şartların oluşana kadar beklemeni öneririm.
selam belki buralar ilginizi çekebilir http://www.sahibinden.com/burak_marin_kampanya_boyle_olur_3_50_tekne_1_000_tl-10WQQaXQQ18261124WQQpXQQdisplayitemhttp://www.sahibinden.com/4_20_m_sandal_25_hp_2_zamanli_mariner_romork_2500_tl_!!!-38WQQaXQQ17919321WQQpXQQdisplayitem
Araniza Katilmaktan Son Derece Memnuniyetimi Bildiririm öncelikle. Herekese Ilgilendiği Için Tek Tek Teşekkür Ederim. Ilanlara Baktim Sanirim Bana Uygun Olabilecek Ve Sizin Deyişlerinizdende Anladiğim Kadariyla Bana Uyabilecek 3 Kişi Ile çikilacaksa Minimum 3.50 Düşünmem Gerekli Değilse Iki Kişi Ile Sinirlandirmak Zorundayim 3mt Lik Bir Tekneyle Faaliyetimizi. Her Gün Ilanlari Takip Ediyorum Antalya Civarinda Bir Duyum Aldiğim Anda Bu Tip Ikinci El Bir Tekneye Yapişicam Bu Gidişle şimdilik Hayirlisi Diyelim ... Cümleten Rastgele
Bu Arada 3.50 9.9 'a Kadar Ehliyet Sikintisi Olmuyor Bildiğim Kadariyla. Fatura Yada Sahiplik Belgesi Dişinda Bir Evrak Istenirmi Yada Bir Liamana Kayitli Olmasi şartmi Acaba Teknemizin. Bilmediğimiz Bir Konu çünkü Yanliş Yapmak Istemiyorum Bu Konudada. Iki Gün Sonra Teknenin Bağlanmasini Istemem Doğrusu
hoşbulduk tekrardan bu kez takımımız tamamdır fiberden vazgeçtim ve 4mt intex mariner aldım bu haftasonu. hem yer sorun teşkil edicekti hemde amatörlüğü bu şekilde atlatmamız daha doğru olacak sanırım. 44lbs motoru ile bu haftasonu antalya kundudan açıldık ve harika bi sonuç verdi. önümüzdeki pazar 4 kişi çıkmayı ve çift aküyle garantili bir şekilde açılmayı düşünüyoruz.