selam arkadaşlar uzun bir süredir forumları takip ediyorum ve zevle okuyorum yazılanları.adım murat antalyalıyım küçüklüğümden beri av ve balık merakım var av konusunda çok değil ama balık konusunda yetenekli sayılırım..ve şanslıda yakın zamanda balığa gidemedim bir türlü malum havalar ve kişisel işler yüzünden ama buradaki abilerim sayesinde bir çok şey öğrendim umarım yakında bende burada balık raporlarımı sunarım...yılbaşından önceydi en son gittiğim bir av var aslında ama telefonla çektiğim bir resim var sadece onuda telefonun arızası yüzünden pc ye atıp yayınlayamadım...kasım ayında büyük limandan saat 6 da çıkmıştık,öğlen 2 ye kadar sadece 10 parça barbun ve izmaritim vardı tam oltamı toplayıp geri dönmeye hazırlanırken gelen bir tombik (tam 1 kg 800 gr) soframı şenlendirmişti dönüş yolunda ise yozuri marka mavi renkli rapalayla 1 kg civarında bir palamut almıştım güzel bir av olmuştu....buradaki ustalarımdan antalyada alabalık tutmak için gidebileceğim yerler varsa bu konuda bir yardım istiyorum....saygı ve sevgilerimle......
tşk. teşekkürler ben genelde büyük limandan yada kundudan açılıyorum ama en güzel avlarımı 2000-2002 yılları arasında manavgat kızılotta sırtıyla yaptım genelde sırtıya giderim ama son dönemlerde dip oltasına gitmeye başladım çevremdeki insanlar sırtıyı sevmiyorlar benim gibi tatlısuda ise beşkonaktan güzel alabalık aldım zamanında bir de ısparta yolunda karacaörenin devamında güzel alabalık aldım ama onlarda genelde çiftliklerden kaçma oluyor tat vermiyor lezzetlide değil....farklı yerler arıyorum bu kepezin üstünde bir yer varmış duyum aldım ama tam olarak yerini bilmiyorum kırmızı benekli çok çıkıyor diyorlar duyan varmı hiç?
Murat Antalya koyunda yakaldığın balıklar tombik veya palamut deği yüksek ihitimalle yazılı orkinos yavrusudur. Bu türün limitlerine bir bakıver istersen. Hoşgeldin
tşk. hepinize teşekkür ederim hoşgeldin mesajları için.....avlaklar hakkında kimse bir yer bilmiyormu?...
merhaba arkadaşlar bende Akdeniz ünideym bu sene geldim antalyaya daha önce iskenderun kör.de hem zıpkınla hem oltayla avlanıyodum hernekadar profesyonel bilgim olmasada biara sabah yat limanında tutmayı denedim pek bişey varmış gibi gelmedi varsa daha ii yerler beni tekrar bilgilendirirseniz sevinirim tabi antalyayı çok ii bilmediğimide hesaba katarsanız ii olur,dikkate aldığınız için teşekkür ederim... SAYGILARIMLA...