Antalyadan selamlar

Konu, 'Tanışalım' kısmında Ventura tarafından paylaşıldı.

1. Ventura

Ventura Ahmet Akansel

Herkeze selam. Antlayadan Ahmet ben. babam ben küçükken tekneyle balığa götürürdü ama hiç zevk almazdım misine elimi keserdi iğneler elime batardı misineyi dolaştırırdım, yemleri ziyan ederdim takamazdım babam kızardı, tekne tutardı midem bulanır başıma güneş geçer bi hafta kendimi iyi hissedemezdim. Tüm bunlar sayesinde balık avına ilgim hiç kalmamıştı özellikle tekneden avlanmaya ama filimlerde olsun belgesellerde olsun böle dere kenarından avlanan gölede avlanan adamlar görüp imrenirdim. Geçenlerde arkadaşlarımla sohbet ederken bunu söyledim sanki benim söylememi bekliyolarmış gibi kalk hadi balığa gidiyoz dediler ya durun ne balığı şimdi takım yok yem yok nereye gidiyoz dinlemediler bizim burda kundu tarafında bi dereye götürdüler ben acemi tabi dalları kıra döke bağıra çağıra giderken onla sessiz sakin fısıltıyla konuşuyolardı derede kefal oluyomuş kefal avıda böle olur dediler öle boş boş 2 saat kadar oturduk ama 2 saatin sonunda oltaya vuran balığın mücadelesini izlemek onu kıya çekmek için uğraşan arkadaşımı izlemek beni çok heycanlandırdı. 3 4 saat kadar sessiz sakin soğukta oturup tek bi balıkla dönmek pek güzel olmadı tabi ama o tek balığı yakalamanın heyacanı bile yetti bana. Bende ondan sonra tatlı su avcılığına merak sardım bir haftadır bu forumu takip ediyorum çok bilgili abilerimizin anlattıklarından bayaa bişeyler öğrendim diyebilirim. Üniversite öğrencisiyim antalyalıyım aranıza katılmaktan çok mutluyum umarım bir gün bende siz abilerim ustalarım kadar iyi bir balıkçı olurum herkeze rastgele

2. Dalgıç837

Dalgıç837 Ergiz Esen

Favori Kamış:
    Sportex SeaStar 2,70 80-100 atarlı
    Favori Makine:
    Penn Sargus 3000
    En İyi Avı:
    Sudak 92 cm 8,5 kg
    Merhaba Ahmet,

Virüs sana da bulaştı desene :) Hayırlı olsun, avlakta keyifli anlar ve sitede keyifli paylaşımlar dilerim.

Rasgele

3. simendifer

simendifer Sennur

Merhaba Ahmet, aramıza hoşgeldin. Keyifli paylaşımlar dilerim. :)

4. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Ahmet aramıza hoşgeldin büyük balıklı avların olsun rastgele

5. hersli

hersli yusuf demirbaş

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    alabalık
    aramıza goş geldin

6. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Shakespeare E Series Supraglass 10-20
    Favori Makine:
    D.A.M. Quick 220,D.A.M. Quick 89
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    selamlar hoşgeldiniz forumumuza:)

7. ACARALPER

ACARALPER ALPER ACAR

Favori Kamış:
    KASNAK OLTA
    En İyi Avı:
    500 gr ÇİPURA
    Hadi bakalım hayırlısı aramıza hoşgeldin sende Ahmet...:)