Öncelikle herkese merhaba.Aranıza yeni katılıyorum ve balık avına merak sardım . Adım Kerem 21 yaşındayım Antalya merkezde oturuyorum.Buradaki abilerimin/kardeşlerimin bilgilerinden yararlanmak istiyorum.Balık konusunda çok acemiyim. Öncelikle Antalya'da balık tutmak için bana gereken şöyle normal bir takım tavsiyesi isteyeceğim .Yardım ederseniz sevinirim.
Merhaba, hoşgeldiniz. Aradığınız cevaplar forumlar dahilinde fazlaca mevcut. Öncelikle hedef balıklarınızı belirleyip ona göre biraz arama yapın. Eksik kalan konularda arkadaşlar daha sağlıklı bilgiler vereceklerdir. Ana menüden, arama / detaylı arama bölümüne girip bölgeler kısımında antalya diye aratırsanız, oldukça yararlı bilgiler edineceksinzi. Rasgele.
Valla forumda baya bi yorum okudum dün üye olmuştum zaten.Üye olmadan önce de gezdim forumu ama tam almak istediğim cevap yoktu o yüzden sordum.
Bari kıyıdan mı yoksa tekneden mi avlanacağını öğrenelim . Eğer kıyıdan avlanacaksan, klasik 3-4 iğneli bir takım edinip oranın meşhur " yağneç " yemi ile yada tavuk göğsü kullanarak işe başlayabilirsin. İyi şanslar.
Hoşbulduk Kıyıdan olur çoğunlukla. O zaman ben 3-4 iğneli takım için bi fiyat araştırması yapayım. Hedef balık olarak da çipura,levrek,palamut ve benzeri balıkları seçtim. Teşekkürler
Sevgili Kerem aramıza hoş geldin,keyifli paylaşımlar. Antalya`da çipura yok ben hiç yakalayanda görmedim. Kıyıdan palamut yakalaman konusunda`da mezbahanın orda sabah erken saatlerde gün ağarmadan başlayıp saat 10.30 öğlen sonuda 16.00`dan hava kararıncaya kadar canli likkoz ile atarsan palamut alırsın bu saatler en verimli zamanıdır.Levrek konusuna gelince antalya`da Levrek alabileçeğin yerler belli başlı yerlerdir her kıyıdan levrek alman her yerde biraz zordur ama iskele ağızı,kopakçayı,boğaçayı,büyükliman burlarda levrek bulabilirsin. Bilği almak istediğin bişey olursa bildiğim kadar yardımçı olurum. Tekrar aramıza hoş geldin.
Hoşbulduk abi verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Çipuranın olmaması kötüymüş. Kendime uygun bi olta alıp denemelere başlayayım ben en iyisi.Başlarda tutabileceğimi zannetmiyorum ama inşallah tutarım .
Riça ederim, Sormak istediğin bişey olursa her zaman beklerim. Tutarsın balık acemi balıkçıyı çok sever