Herkese Merhabalarr... Antalyada Muhasebe Ofisim Var. Bu Yil Gecikmelide Olsa Hep Yapmak Isteyipte Yaşama Bi Türlü Geçiremediğim Amatör Balikçilikla Uğraşicam ) Yine Siz Forumdaki Sevgili Arkadaşlarla Zaman Içerisinde Yazişip Tanişağiz Elbette. Herkese Iyi Günler Diliyorum.. Rastgele..
mesajlarınız beni çok mutlu etti, böyle samimi bi ortam beklemiyodum açıkçası.. herkese çok ama çok teşekkür ederim. hoş bulduk bende aranızda olmaktan çok keyif alacağıma eminim. bilgi paylaştıkça güzel.. yine diğer yazışmalarda sohbet etmek üzere hoşçakalın herkese rastgele
Merhaba Fahri DOĞAN Arkadaşım Forumumuza hoş geldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim. Saygı ve Sevgilerimle
teşekkürler hoşbulduk bende bi tesadüfle kayıt oldum foruma ama gerçekten çok doğru bi iş yapmışım bunu şimdiden anladım. gerçekten sitedeki herkesin samimiyeti inanılmaz. burada çok güzel dostluklar kuracağıma ve zevkli sohbetler yapıcağıma hiç şüphem yok. özr kaptanın dediği gibi amatör balıkçılıkla beraber benim için hayat yeni başlıyo sayılır aslında...