Antalya'dan selamlar..

Konu, 'Tanışalım' kısmında monsterrider tarafından paylaşıldı.

1. monsterrider

monsterrider Süha Duran

Merhaba;

İsmim Süha. Yıllar önce, henüz ilkokul çağındayken babamla birlikte İstanbul Sarayburnu'na balık tutmaya giderdik. O zamanlar daha çok babamı izler, çocukça bir heyecan ve zevkle tutardım babamın elime tutuşturduğu oltayı. Ancak bu şimdilerde vazgeçilmezim olan tutkuyu uzun süre fark etmeden uykuda tutmuşum. Ta ki bundan yaklaşık 1 sene öncesinde bir arkadaşıma eşlik için gittiğim balık avına kadar..

O zaman anladım ki bu zevki çok özlemişim. Artık vazgeçmek de zor, kaldı ki vazgeçmek isteyen de yok..

Daha çok kıyı balıkçılığı yapıyorum. İşlerimden fırsat bulduğum her zaman balığa gidiyorum. Zira evimin Konyaaltı Sahili'nde olması da büyük şans. Boğaçayı'nın dibinde oturuyorum ve denize ulaşmam için 150 metreden az bir mesafeyi katetmem yeterli.

Kıyı balıkçılığının yanında, arkadaş gruplarımızla teknede balık avı turlarımız da oluyor.

Henüz çok yeni sayılırım. Ancak bir çok usta balıkçı abilerimin yardımlarıyla her geçen gün daha da bilgi sahibi oluyor, edindiğim bilgileri av esnasında kullanıyorum. Her hafta kazancımdan bir miktarı bu hobime ayırıp yeni bir malzeme almak da bana haz veriyor. Tüm malzemelerim sanki çocuklarım :) Her avdan sonra özenle temizlenip, çantalarındaki yerlerini bir sonraki ava hazır olarak alıyorlar..

Benden bu şimdilik bu kadar. Sevgiyle.. Rast gele..
    SD.

2. egemenparlar

egemenparlar isim hanem boş kalsın

merhaba süha bey
    aramıza hoşgeldin diyemiyecek kadar yeniyim:) . sadece hoş paylaşımar güzel avlar dilerim

3. Kırıkolta

Kırıkolta Murat

Favori Kamış:
    Okuma Salina
    Favori Makine:
    Shimano exage 3000
    En İyi Avı:
    Turna 52cm
    Süha bey hoşgeldiniz. Bol ve verimli paylaşımlar dilerim.

4. monsterrider

monsterrider Süha Duran

Hoş bulduk. :)

5. 56562

56562 xxx xxxxx

Aramıza hoşgeldiniz.