Merhabalar değerli arkadaşlar, Antalyada yaşıyorum ve malzemelerimi yeni aldım, Apnea Legend Elbise Apnea Power Point 90 lık Zıpkın Apnea X-Speed Palet Apnea Raider Maske Ağırlık, çorap, eldiven, dizgi Görüldüğü gibi malzemelerim çok profosyonel değil, Ama zıpkın ile avcılığı seviyorum ve ciddiye alıyorum, Sürekli konu ile ilgili araştırma yapıyorum. Zira şakaya gelir yanı yok. İlk avımı 2 hafta önce Tekirovada yaptım. Pek bişey vurdum sayılmaz Birkaç tane sokar, bir kefal, çupraya benzer bir balık, birde kalamar, Ama inanılmaz zevkliydi 6,5 saat nasıl geçti anlamadım. Antalyada olan arkadaşlarla görüşmek, bilgi paylaşmak isterim, Herkese selamlar, saygılar.
Hos geldin Ozgur kardesim. Keyifli paylasımlar dilerim. Zıpkın konusunda bilgisi ve deneyimi olan arkadaslarımız, sizlerle degerli bilgilerini paylasacaklardır. Avın ve kısmetin bol olsun. Tevfik.
hoşgeldin hemşerim güzel bir forum, bolca bilgi var. yazın antalyada yüzecek alan bile bulamazken zıpkınla avlanmak baya bir emek ve tedbir isteyecektir, bol şanslar.
hoşgeldin abicim ben antalya manavgattan mehmet buralara yolun düşerse haber ver abi özelden güzel bi dalış yapalım