ANTERAS mı VERTİGO mu???

Konu, 'Kamışlar' kısmında saltiga tarafından paylaşıldı.

1. saltiga

saltiga ÜMİT

herkeze selamlar kararsız kaldıgım bir konuda tecrübeli olan arkadaşlardan yardım isticem ben üsküdarda avlanmaktayım bilenler bilir orda sular iyi akar bu yüzden biraz agır gramajlarla calışmak zorunda kalıyoruz 150-200gr arası ama çogunlukla 170gr favorim oluyor bu durumlar göz önünde bulundurularak bir kendime yeni bir oyuncak almak istiyorum kafanda iki secenek var 1. italcanna VERTİGO 2.si shımano ANTERAS vertigo 190gr shımano 200gr bu kamışları kullanan arkadaşlar varsa 170 gr gibi bir agırlıkta çizdikleri aksiyonu paylaşırlarsa sevinirim birde merak ettigim başka bir konu forumlardan okudugun kadarıyla ANTERAS ın hareketli makina yatagında sıkıldıgı taktırde diş atlama gibi bir sorun oluyormuş bu konuda bilgisi olanlar varsa lütfen paylaşsın rast gele.....

2. balikoltasi

balikoltasi Birol

Hareketli makine yatağında hiç diş atlama sorunum olmadı.
    Ben Antares derim.

3. ekinox

ekinox özgür

Favori Kamış:
    ef&fe adventure
    Favori Makine:
    ryobi-6000
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 8.5 kg
    ben size seçenekleriniz harici bir marka önermek isterim.ef&fe adventure 3,50cm gerçekten mükemmel bir kamış.bence almasanız dahi görmenizi isterim

4. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Bu kamışın, makina ile dip kısmının arası biraz kısa görünüyor, kısaysa, koltuk altına sıkıştırıp makinayı sarma işlemi falan zor olur sanırım, biraz daha uzun olsa çok iyi olacakmış, bende düşünmeden öyle bir kamış aldım şimdi zor oluyor...

5. saltiga

saltiga ÜMİT

herkeze önerileri için teşekkür ediyorum ben anterasta karar kıldım gibi tek kafanı kurcalayan konu makina yatagının sıkılınca diş atlatması oluyor bu nu dedigim gibi bir forumda okudum acaba bu sorun gercekten varmı?

6. rapalaci

rapalaci Emre

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter, Okuma Cromo Jigging, Lineaeffe Extreme 180/440
    En İyi Avı:
    1kg Kefal
    Ümit kullandığın Italcanna kamıştan memnun musun? Hafifliği dışında esnek bir kamış mı? Atışlarında fark oluyor mu?

7. saltiga

saltiga ÜMİT

Emre bey aradıgınız kamış kesinlikle kombat diye düşünüyorum hafifligi ve ergonomisiyle sizi memnun edecektir esneklik mevzusu ise bir kamış zaten çok esnek olursa fazla bir meteraj göremessiniz kombat inanın idealdir ve size attıgı mesafelerle keyif verir ben kombatı max 150gr ile kullanıyorum ve gerçekten iyi 150 üstü 170 gr için ise 250gr futura kullanıyorum futura 170gr ile harika mesafeler görüyor benin bu gramaj agırlıklar için kullandıgım en iyi kamış diye bilirim ama oldukca sert bir kamış sizde max 150 gr için bir ürün arıyorsanız kombat ne iyi seçim olur RAST GELE

8. rapalaci

rapalaci Emre

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter, Okuma Cromo Jigging, Lineaeffe Extreme 180/440
    En İyi Avı:
    1kg Kefal
    Ümit çok sağol verdiğin bilgiler için ancak Italcanna şu anda benim için pahalı bir kamış. Umarım ileride edinirim.

9. saltiga

saltiga ÜMİT

umarım yardımcı olmusumdur.
    rast gele

10. ENKAZ

ENKAZ ibrahim

Favori Kamış:
    italcanna VULCANO
    Favori Makine:
    STELLA10000 SWPG
    slm
    ümit kardeşim sana bir akıl vereyim onu yap bence seccim yapamıyorsan bu aklı kimse vermez sana İKİSİNİDE al derim neme lazım bakarsın balık çok olur bulamazsın sonra yazık edersin kendine.:)

11. 3182

3182

bende benim hastalık ile ilgili bir şey zannettim. "vertigo" illeti iç kulakla ilgili bir şey bir ihtimal damdan düşen halden anlar diye düşündüm :D

12. saltiga

saltiga ÜMİT

vay ibrahi abicim senin tavsiyene uyulmazmıya sen nederse odur be abicim yarın gidip ikisinide alım bari:) gerci sende bazen seçim yapamayıp twin power mı stellanı demiş sonra ikisinide almşıtın bende öle yapım bari hafta sonu görüşürüz abi sette daha detaylı ...

13. CasterBoy

CasterBoy Sezer

Favori Kamış:
    Bad Bass Pendulum, Bad Bass MadBlack , Bad Bass Trio Ultra , Bad Bass Mareggeiata pro
    Favori Makine:
    Tica Abyss TL6000 , Ryobi proskyer nose power.
    En İyi Avı:
    Levrek 2,2 ve 2,1 kg , 930grm mirmir
    Umit selam , fikrim nekadar yardimci olur bilmiyorum ama benim tercihim Antares olurdu, 9 yildir kullaniyorum GT420-120 modeli surf casting ,kamisla yapmadigim deney kalmadi yarisma tekniklerini bile denedim ve hala sapasaglam kopek gibi kamis , yaptigim tek sey 3-5 avdan sonda uzerini silip ozel boya kremiyle temizlemek ;)

14. saltiga

saltiga ÜMİT

Sezer kardeşim teşekkürler bende anteras ta karar kıldım ayrıca köpek gidi tabirini çok beyendim bencede tam olarak öyle harbiden iyi tarif etmissin bu arada yunanıstan nasıl yapıyomu balık? buralar bu aralar kesat sana RAST GELSİN kendine iyi bak.

15. saltiga

saltiga ÜMİT

sezer kardeş birde sana bir şey sorim senin anterasta gezer makina yatagında diş atlama gibi bir sorun oldunu acaba ?

16. CasterBoy

CasterBoy Sezer

Favori Kamış:
    Bad Bass Pendulum, Bad Bass MadBlack , Bad Bass Trio Ultra , Bad Bass Mareggeiata pro
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Yok ya buralarda ayni , bilincsiz balicilik cok berbat etti denizleri , ufacik balilari bile geri salmiyolar .

Tesekkur ederim sanada rasgele ,isallah saglam avlar yaparsin yeni alacagin kamisinla ;)

17. CasterBoy

CasterBoy Sezer

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Benimki gezer makine yatagi degil sabit olan , Antaresin ilk modeli oldugugu icin oyle cikmis ,sonraki modellerinde gezer tipi cikarmis .

18. saltiga

saltiga ÜMİT

demek oralardada yok bişey bizimde sorunumuz bilinçsiz avcılık kuruttular denizleri bu konuile ilgili bir önlem alırlar işalllah yoksa bizim tutugumuz balıkları çocuklarımız fotolardan görüçekler ilerde çok yazık ya eskiden nasılmış anlatıyorlar ama şimdi gel gör işallah düzelir bu durum yetkililer bir el atarlar işallah ...