Anadolu'dan damitilan kanimizla dunyanin en eski denizci ve balikci kulturlerinden biri oldugumuzu belgeleyen Milliyet gazetesinden bir haber linki.Bulunanlar arasinda ozellikle balikcilik malzemelerini gormeyi cok isterdim.Umarim keyif alirsiniz. http://www.milliyet.com.tr/2007/10/01/yasam/yas03.html
Hüseyin abi paylaşım için teşekkürler.Yazılarına hayranım.Bence bu sitede senin hikaye ve yazılarını sabırsızlıkla bekleyen benim gibi arkadaşlar vardır.Bizi mahrum bırakma.Mod luğu da bıraktın inşallah daha çok vakit bulursun.
Sevgili baris su anda uzerinde calistigim bir oykum var hali hazirda.Bunu disinda elimden geldigince 5 siteye yaziyorum. Dostlarimla mumkun oldugunca birlikte olmaya calisiyorum.Ilginizi cekecegini inandigim tercumeler yapiyorum. Bu arada baliga gitmek icin hava kovaliyorum.Yemler bile alinmis , dondurucuda. Hepsi siz dostlarima en iyiyi sunabilme mutlulugunu tadabilmek icin. Sizden buyuzden sabir rica edecegim.Sizin gibi essiz dostlarimin destegi, benim icin buyuk bir onur ve mutluluk.Sag olun. Saglicakla kal.