Apia'nın izlemeye doyamadığım TagBattle levrek avlama yarışmasının yeni bölümü. Apia'nın sporcularının kendi aralarında yaptıkları yarışmalar dizi takip eder gibi izlenebiliyor. Acaba sonraki bölümde nelerle karşılaşacaklar diye sormadan edemiyorum. Uyarı: Şiddetli GAZ içeren video. Ben izledikten sonra kendimi deniz kenarında buluveriyorum http://www.youtube.com/watch?v=kmcPYRt-G44
Adamlar ne güzel vakit geçiriyorlar İşin en güzeli balık aramayla değil tutmakla vakitlerinin geçmeside çabası. Bir tek onu çekmemişlerdi ''Vib...'' onuda çekmişler helal olsun şu japonlar alem adamlar vesselam Bu adamlara imreniyorum; Paylaşım için teşekkürler.
Balığı tutmakla geçirmelerinin ana nedeni bu işi spor olarak yapmalarından kaynaklanıyor. Adamlar ben yiyeceğim balığı satıcısından alırım diyor:thumb: En başta ben anlamadım ne olduğunu sonradan zank etti Bizim denizlerden çok prz... çektim ama böylesi hiç denk gelmedi Sağol Alper, olayı anladıktan sonra vay be dedim bizim kıyılardan çok da farklı değilmiş