Apnea carbon kullananlar yardım !!!!!

Konu, 'Zıpkınla Balık Avcılığı' kısmında reha81 tarafından paylaşıldı.

1. reha81

reha81 reha kızıl

slm... son dalışımda şişe bağlı olan mesina 2 ye ayrıldı bakın kopmadı. 70 lik mesina 35 lik olarak iki parçaya ayrıldı. apnea carbon 100 lük kullanıyorum. bir kaç sefer daha aynı şey oldu. bir takılma var fakat neresi takılıyor anlayamıyorum. clips den olabilir mi ? zıpkına giren kısma düğüm atmayı düşünüyorum hangi düğümü kullanmalıyım. Bu takılma durumu neden olablir ?

Apnea karbon kullanan arkadaşlar varsa ne gibi sorunları var bu modelin bilmek isterim. Ayrıca ilerde nelerle karşılaşabilirim. eksi ve artıları nedir bu modelin ?

birde son dalışımdan sonra göğüs bölgemde ağrılar oluştu. bu normal mi... birde bir gün boyunca kalbim sıkışır gibi oldu ama iyileştim.. bunlar normal midir ?

2. reha81

reha81 reha kızıl

cevap verecek tek bir kişi bile yok mu ?

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Reha merhaba, öncelikle geçmiş olsun.

Sorununu sitemiz üyelerinden Zıpkıncı İbo'ya özel mesaj yoluyla iletebilirsen, istediğin cevabı alman daha kolay olur. Zira, bu aralar zıpkıncı üyelerimiz pek aktif değiller. :)

4. reha81

reha81 reha kızıl

özel mesaj nasıl atılır ?

5. simendifer

simendifer Sennur

6. reha81

reha81 reha kızıl

teşekkür ederim gönderdim

7. canbuyukarda

canbuyukarda Can Buyukarda

Favori Kamış:
    Zıpkın ve yeni yeni Olta
    Sorun klips, palamut yada kafadan kaynaklanıyor olabiliyor. Gözden geçirmenizde fayda var. En doğrusu her dalış öncesi tüm malzemeleri olduğu gibi bağlantı elemanlarınıda kontrol etmekte fayda var. Hatta mümkünse şişe bağlı olan misinayı değiştiriniz.

Apnea en iyi yerli markalardan biridir. Zıpkınınız sizi uzunca bir müddet idare edecektir. Karbon olması ise ayrı bir avantaj. Alüminyum gövdelere nazaran daha dayanıklı ve mukavemetlidir. Yamulma yada bel verme gibi sorunlara kolay kolay neden olmaz.

Göğsünüzde hissettiğiniz ağrıya gelince. Bu noktada bir uzmana danışmanızda fayda var. Fakat büyük ihtimalle zıpkını kurmaktan dolayı kaynaklanıyor olabilir.

Saygılarımla
    Can Buyukarda -

8. cem76

cem76

Favori Kamış:
    olta,zıpkın
    En İyi Avı:
    levrek 14 kilo,kırlangıç 5 kilo,kalkan 8 kilo,karagöz 6 kilo
    70 lik misina çok ince 150 lik özel zıpkın misinalarından kullanmalısın misina sürtünmelerden zamanla eskir ve yıpranarak kopar yıpranma oluştukça ara sıra değiştirmen gerekir.göğüs ağrısına gelince zıpkını göğüste kuruyosun sanırım ağrı yapması gayet normal dalışın ertesi günü özellikle oluşur.elbisenin göğüs kısmında pet varmı.yoksa pet yapıştırmalısın ağrı azalıcaktır.yada karnında kemere dayayarak kurabilirsin.

9. ImpheatuS

ImpheatuS Oğulcan YILMAZ

Favori Makine:
    Kasnak
    En İyi Avı:
    1 kilo 450 gram Mercan
    reha abı oncelıkle gecmıs olsun gogusundekı agrı zıpkını yanlıs yere yaslıyarak kurdugundan olabılır gogus kafesnın bıraz assagısından kurmayı dene dalıs kıyafetın yoksa eger zıpkının arka kısmına sambrel parcası yapıstırabılırsın bu da rahat ettırecektır yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana Saygılarımla..