Merhaba abilerim yine ben dayanamayıp Apnea Competition 60 lık zıpkın aldım inşallah memnun kalırım deneyenler kullananlar varsa tarif edebilirmi güzel iş yaparmı ? Teşekkürler. .
Merhabalar yeni zıpkınınız hayırlı olsun.Umarım güzel raporlara vesile olur.. Birkaç merak ettiğim konu var..Bu zıpkını ne tür avda kullanacaksınız..Zira gündüz (uçar) avında kullanmak için çok kısa .Taş altı için ise hava desteği olmadan gerçekten çok zor.
Teşekkürler erdal abi .. Vallahi bende bilmiyorum.Annemler kafa dinlemek için haftaya cuma günü bodruma gideceğimizi söyledi.. Biliyorum orda balık var anneme dedimki orda balık var bari zıpkınla dalayım nolur dedim zorla ikna ettim aldık zıpkın Zaten fazla derine dalmama izin vermedi İşte cuma günü ilk dalışımı gerçekleştireceğim eğer vurursam bi kaç parça resimlerini koyacağım Allah nasip ederse Teşekkürler saygılar ..
güzel zıpkındır başlangıç için ideal ben 75 lik aldım gayet memnunum sudan çıktıktan sonra tatlı suyla iyi temizle sorun yaşamazsın
ben de apnea competition 75 lik zıpkın almayı düsünüyorum sizce power point 75 daha mı iyidir kullanan arkadaslar varsa bilgilendirebilirlermi? tesekkürler.
Bence!... Arkadaşlar benim ilk zıpkınımdı apnea powerpoint. Karadenizde daldığım için 90'lık almayı uygun gördüm. Şimdi 115'lik aldım ikisi ile de gidiyorum dalmaya. Fiyat bakımından uygun. Bence fena bir zıpkın değil. Yeni başlayanlara tavsiye ederim.
Köksal karadeniz ege ve akdenize oranla tür olarak av sayısı az olsada özellikle inanılmaz iri levrekleri ile beni cezbetmekte.. Apnea yerli malı olması ve satış sonu takdire şayan desteğiyle harika..Bende bu sene iki zıpkın aldım..pathos laser pro 90 ve Demka als 110 ..Özellikle pathos gerek sessizliği gerekse uygun konbinasyondaki verimiyle beni memnun ediyor..Demkaya ise alışamadım..
Gece dalışımı Allah korusun .Zaten kısa geldi zıpkın en iyi avımda 600 700 gr bi sübye oldu..Uzaklara atış yapamıyorum kısa geliyor ..Yazın giderken 90 lık powerpoint alacağım yada free sub golden horn açık kafa..Acaba hangisi daha iyidir ?
arkadaşlar gece dalışıasaktır ve zıpkıncılar arsında hoş karşılanmaz lütfen gece dalmayalım gündüz gözü gururken negerek var