Zıpkın avına başlamak istiyorum. Abim(Benden 6 yaş büyük) zıpkınla avlanıyo bende hep zıpkınla avlanmak istemişimdir. Önce kitaplardan başladık Jack Boeno su altı avcılığı kitabını okuyorum ve abimden tecrübeler öğreniyor videolar izlior vs vs bir çok şeyi öğrendim nerdeyse ağaşon, kulak eşitleme, sığ su bayılması vs bilgileri öğrendim şimdi gelelim asıl konumuza. Yeni başlangıç için Apnea Nemrod Clasıc 75 zıpkın almayı düşünüyorum. Abim başlangıç için ideal dedi hem fiyatıda çok uygun siz nedersiniz bu zıpkın hakkında ? veya kullananlar oldumu bilgilerinizi paylaşırmısınız Ben siyah olanını almayı düşünüyorum. http://www.avmarketi.com/asp/product/10164/APNEA-NEMROD-CLASIC-75-ZIPKIN
Konuları açarken kullandığınız başlıklara dikkat ederseniz seviniriz. Konu başlığını değiştiriyorum, lütfen bir dahakine anlaşılır bir başlıkla konu açınız. Teşekkürler, keyifli paylaşımlar.
Teşekkür edrim yanlışlıkla oldu birdaha da düzeltemedim bende, ya üyelerin düzeltme yetkisi yok yada ben bilmiyorum.
Bu işten keyif almak için en önemli unsurlardan birisi balık vurabilmektir. En azından mümkünse harçlıklarından biraz daha biriktirip bir apnea powerpoint le başlamanı tavsiye ederim. Belki biraz daha sabretmen gerecektir fakat buna değeceğinden emin olabilirsin. Atışların düzgünse balık vurabildiğini görmüş olursun. Tüfeğin etki süresi ,balığın tepki süresinden daha kısa olmalıdır. Nemrod tüfekler sadece taş altında biraz işe yarayabilir diye düşünüyorum. Rastgele...
Bir çok kişi sizinle aynı görüşte ama ben ufaktan başlıyim diye düşünüyorum elime pahalı bir zıpkın alıpta onu heber etmeyeyim ufaktan başlasam sonra yine alırım bir tane profesyönel zıpkın. Çünkü fazla derine dalmıcam taş altı avcılığı yapcağım için şimdi ufak bi zıpkın düşünüyorum o zıpkında kendimi geliştirerek daha sonra profesyönel alabilirm.