apnea phantom arkadaşlar araştırdım ve bu marka elbisenin çok beğenildiini gördüm sizlerin fikirleri nelerdir ve ankarada bu elbiseyi nereden alabilirim!5mm
Rıdvan kardeşım.Merhaba. Alacagın elbisenin kalınlıgı nerede suya gırecegınle ılgılıdır.Yazın ve sıcak sularda gıreceksen shorty tıpı 3mm.soguk havalardada devam edeceksen 7mm.almalısın.Ben 9mm elbıse arıyorum bır ıkı tane buldum kıyaslama yapıyorum.Zıpkın avcılıgında kullanacagın ıcın fermuarlı model uygun olmaz. Ayrıca pantolonuda bahcıvan model olmamalı.Cunku dalısta gogus kafesıne baskı yapıp dalısta rahatsız etme ıhtımalı var.Çeşitli özelliklerde olan elbıseler var.Bunlar icerısınden tercıh tamamen kendıne aıt olacaktır.Fıyat Kalıte gıbı. ha bırde open-cell olanları tercıh etmende fayda var.ıc yuzeyı havlu olmamalı. benım tavsıyelerım bu kadar.Kolay gelsın
sevgili arkadaşım ankarada balık malzemesi satan bir turgay abimiz var almadan önce ona danışırsan sana yardımcı olacaktır oradan al demiyorum ha reklam gibi olmasın sadece danış bilgi al ondan sonra çünkü bir kere alınıyor