Apnea powerpoint zıpkın a makara ?

Konu, 'Zıpkınla Balık Avcılığı' kısmında SmH tarafından paylaşıldı.

1. SmH

SmH Semih Sezer

Favori Kamış:
    Farketmez Su Kamışı bile olur :)
    Favori Makine:
    Dam ama modelinin hatırlamıyorum ;)
    merhaba arkadaşlar.
    apnea powerpoint zıpkın için makara aldım ama aklım makarada kaldı . şimdi bu makara plastik(apnea makara) ben zıpkını 2 ye çekersem attığımda bu makara kırılmazmı ? şok lastiği var zıpkında ama yinede pek etkilemez diye düşünüyorum. büyük balık görünce malesef makara takılı olmadığı için atamıyorum . makaranın nasıl takıldığı hakkında yardım ederseniz memnun olurum. bide zıpkını delmek gerekiyormu apnea powerpoint makaralarda ?

2. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer Nose Power - Shakespeare Mach 1 XT
    En İyi Avı:
    Küçük beyaz; 7 cm. Kuzey batı Antartika Sığlıkları..
    Makarayı zaten mevcut olan makara yuvası var oraya monte ediyorsunuz montaj şekli çok güven verici.

Makaranında zaten kalama ayarı var çok sıkı yapmadığın sürece 2.çentikte bile atış yapsanız zaten o basınçla makara kendini hafif açar sorun olmaz. Ben de makaralı kullandım kırılma kopma gibi bir sorun yaşamadım ama apnealar çok kuvvetli lastiklere sahip genelde ip koparıyorlar bu sorunu çok yaşadım.

3. erossi_35

erossi_35 bora çelik

Favori Makine:
    d.a.m fds740
    bende 90 lık çift lastık var makaraydan önce ipi iki tur çevirirsen hiç bir sorun olmaz ama üst üste çevirlmemesine dıkkat bir tane şişimi kayıp ettim ipi kopardı attı daldıgım suda üst su avı yapıyorumdum yaklaşık 40 mtre derinlik vardı bulamadım.birde 2 yılda bir ipi ni değiştirsen daha sağlıklı olacaktır...

4. SmH

SmH Semih Sezer

Favori Kamış:
    Farketmez Su Kamışı bile olur :)
    Favori Makine:
    Dam ama modelinin hatırlamıyorum ;)
    Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaslar ;)