apnea pp hakkında kullanıcılardan bilgi almak istiyorum

Konu, 'Zıpkınla Balık Avcılığı' kısmında cesaperde tarafından paylaşıldı.

1. cesaperde

cesaperde CAVKAYTAR

Favori Kamış:
    d.a.m.
    En İyi Avı:
    kalkan 5 kg
    artıları ve eksileri ie teşekkürler

2. unique

unique Cüneyt Eşsiz

Son düzenleme: 3 Ekim 2008
  3. synax123

synax123

Merhabalar , öncelikle dalış tekniğiniz ( agaşon , baskın , kule ) önemli bunlardan hangisi olduğuna karar verirseniz haliyle tüfek boyu seçiminiz ortaya çıkacak.Zıpkın da kullanılacak aletin güzelliği ve özelliği kadar satış sonrası hizmet en önemli unsur bana göre.Apnea bu konuda gerçekten müşteri odaklı çalışır , yaşayıpta ulaşmaya çalıştığınız her sorun için kullanıcı hatası deyip kestirip atmaz , gerçekten inceleyip karar verir.Yerli markalar arasında da en kalitelisi diyebilirim.PP gelirsek , özellikle 90'lık olanı başlangıç safhasında olan zıpkıncılar için idealdir.Su altında sephiyesi iyi , atış mesafesi ve ( kullanıcıya bağlı olarak ) isabet oranı oldukça iyidir.Tepmesi orta şekerlidir.Kolay kurulur ve sağlamdır.Kafanıza takılan sorular olursa dilim döndüğünce yardımcı olmaya çalışırım.Saygılarımla...
    Not: Firmayla hiçbir ortaklığım, çıkarım , akrabalığım yoktur.İlgi ve alakalarından çok hoşnutum ve nerdeyse kullandığım ürünlerin tamamı apneadır.

4. cesaperde

cesaperde CAVKAYTAR

Favori Kamış:
    d.a.m.
    En İyi Avı:
    kalkan 5 kg
    baskın avı ve agason ile avlanıyorum

90 pp bu av esnasında verimi ne olur

5. swordscorp

swordscorp omer ozutok

Favori Kamış:
    100 lük çift lastik ahşab
    Favori Makine:
    82 lanara
    En İyi Avı:
    4 kg kikla ispedekler karagözler ve hala hayalini kurduğum o levrek
    apnea iyidir.nerden biliyosun dersen 4 senedir apne tüfek kullanıyorum.çok şükür bir sorunla karşılaşmadım desem yeridir.karşılaşabileceğin gelen sorunları şöyle sıralayayım.1=genel standart tüfek özellikleri 20 mm lastik 6.5 şiş.20 lik lastik kurarken özellikle yeni avcıları canından bezdirir.benim tavsiyem power 18 22 cm lastik 6.25 şiş le modifiyeedersen sorun ortadan kalkar.2= kafa kırılabiliyor.çok sık olmasada karşılabileceğin bir sorun.3=palamutun ip koparması.palamutu daha kaliteli bir modelle değiştirisen sorun kalkar.4=kabze profesyonel avlarda sesli olarak düşünülüyor.marmarada avlıcan balıklar için sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.sonuç olarak tavsiye ederim.at dağa taşa bişey olmaz.yerli malı zıpkınlar içinde tercih edilebilecek bir zıpkın bence.ama boy olayına gelince 75 veya 82 ayrıca 100 lük iki tüfek alman avantajına olur ama yok tek tüfek dersen 90 :) rasgelsin