Okul malum, birde lise son olunca univ sinaviydi falandi hicbir seye vakit olmuyor tabi. Ama balik ayri Yazdan beridir baliga gitmiyordum. Istanbulda gitmemist gerci hic. Ama raporlara falan bakiyordum heves ediyordum surekli. Neyse arkadaslarla anlastik, kofana tayfasiyla , dedik bi surf avi yapalim bogazda. Benim yanimda hicbirsey yok tabi ne takim ne bisey oyle lale gibi gittim. Vardigimda arkadaslar coktan atmislardi hop arkadas atti onume sarikanadi, dedim buda balik mi kofanadan sonra , ben alirim baligi diyip atladim palamut gibi baligin ustune pat elimi kapti, anladim balikmis buda . Sonra atcek atcek saat 5e kadar cok iyi balik yapti. 10 civari yaprak ve zayif cinekoplar suya iade edildi. Saka bir yana baliklarin boylari cok iyiydi. Ben istanbulda boyle balik tutacagimi dusunmezdim Tek bir toplu cekim yapabildik. Saglicakla kalin.
Kardeşim tebrik ederim. Bodrum'un kofanalarından sonra istanbulun sari gacilarinida kandirmaya devam ediyorsun
TEBRİKLER Güzel bir av günü geçirmişsiniz. Av konusunda biraz bilgi verseniz, nasıl bir takım kullanıyorsunuz(kurşun, rapala vb.)balıkları diptenmi aldınız? teşekkürler...reeling
Sagol Emre abi Spin'in zevkini pek bulamadim 200gr kursun olunca Tesekkurler Takimi detayli olarak bilmiyorun Harun abi. Bahsettigim gibi ben eli bos gittim arkadaslar verdi kamisi falan. 200gr kursun, kendo limon renkli rapala kullandik. Baya is yapti zaten. Baliklari dipten aldik, kursun dibe indikten sonra bosunu alip sarinca yapisiyorlar zaten. Tesekkurler
Yoğun derslerden sonra bu av sana çok iyi gelmiş görünüyor, tebrikler Utku,derslerinde başarılar diliyorum.
güzel av olmuş tebrikler. havalar soğuyunca balık artık marmaraya akmıştır diye düşünüyorum ama sanırım boğazda yataklamaya devam ediyor?
Tebrikler Utku güzel av olmuş... Spin kadar zevkli olmasa da 200gr kurşun ile bir başka güzel geliyor balıklar...