Sayın Büyüklerim ve Sevgili Arkadaşlar, Forumlardaki yazıları imkan buldukça takip etmekten büyük keyif alıyorum. Buradaki herkes gibi balık tutmak benim için de çok büyük bir zevk. Şubat ayında, Kanarya Adaları'nda geçirdiğim 15 günde jigging yapma fırsatı buldum (Ne yazık ki blue merlin sezonu değildi) Çok verimli avlar geçirdik ancak gerek resifler, gerekse kalibremizin üzerindeki balıklar koleksiyonumun bir bölümüne el koydular. İşlerden fırsat bulup, Güney'e gitmeden önce çantamı yeniden zenginleştirmek istiyorum. Yurt dışında kullanmaya alıştığım ve iyi iş yaptığına inandığım jiglerin bazılarını maalesef Türkiye'de bulamıyorum: Masamun 135g. LongBlade 150g. Nagamasa 230g. sea rock 200g. Mejiume SL 300g. cb one 130g. blue flame 200g. Bu favori jiglerimi satın alabileceğim yerleri bilenler eğer beni bu konuda bilgilendirebilirlerse kendilerine müteşekkir olurum. Sevgi ve saygılarımla
Tesadüf olmuş, nasıl olsa Kanarya adalarında tutmaya alıştığın balıklarıda, bizim sularda bulamayacaksın.