av şekli saati kullanılan takım yem yada sahte vs bunlar yazılmadan sadece resim koymak ne anlama geliyor benim kafa basmıyor banghead
yeni üyeyim kuralları tam olarak bilmiyorum kusura bakmayın. avı canlı karidesle yaptık saat olarak ise aslnda 1 günlük kamp yaptık diyebilirm 3 te başlayıp saat 7 e kadar tuttuk daha sonra bi kaç saat dinlenip gece tekrar avlandık bu ilk partideki tuttuklarımız gece de çok gzell bi levrek aldık ama o bu fotoğrafta yok
Öncelikle foruma hoşgeldin Cihan. Bu kadar güncel av raporunu yüreğim kaldırmadı. Tek fotograf yayınlayacaksan Fotograflar bölümüne yüklemen daha uygun olurdu. Aralık ayındaki avı (8 ay önce ) güncel raporlar bölümüne yüklemen ilginç olmuş. Neyseki yenisin, dilimden kurtulamazdın. Levrekler güzel. Tebrik ederim. Fotograf avlakta mı çekildi merak ettim. Avlağa buz götürmüyorsunuzdur sanırım (Balıklar bozulmasın hesabına) İlk baktığımda, millet buzu, köpüğüyle beraber gidiyor sandım avlağa O kadar kontur garanti değildir herhalde levrek denen balık
Öncelikle hoşgeldin Cihan, gerçekten levrekler süpermiş:thumb: Bir dahaki sefere detaylı hikayesinide yazarsan, daha güzel olur. Ancak bu kadar uzun zaman beklemeden tabiki
aslında hikaye daha ayrıntılı .d bizim planımızda karataş limanında avlanmak vardı ilk oraya gittik o sağdaki 2 balığı orda çektik hatta karideslerimizi de orda yakaladık o gece de orda araçta uyuduk yalnız karidesler canlı kalacak diye bizim uyku yalan oldu hava motorunun sesi uyutmadı :s sonra beklentilerimizi karşılamayınca önce gittik buz satın aldık sonra farklı bi yere geçtik deniz kıyısından arabayla gittik oraya da araç 4 çeker olmasa büyük ihtimalle gidemezdik orda dediğim gibi önce öğlen avlandık ara verdik gece tekrar avlandık.. fotoyu da anasayfada çıkan fotolar burda olunca ben de buraya yükledim sonuçta yeni üye olunca bi bakımdan güncel sayılır