Ben zakir 58 yaşındayım,tatlı suda avlanmayı çok severim.Bir seneden beri denizdede avlanıyorum.Balık duydumu fizana giderim.Sizler gibi genimizde balık yakalamak var.En büyük yakaladığım balık 12kg lık sazan turna avlamayı çok severim.Hepinize rastgele hayırlı günler.Hoşca ve dostca kalın.
aramıza hoşgeldiniz. bu site bağımlılık yapıyo hele o koca koca balıkları başkalarının tuttuğunu gördünüzmü içinizdeki genler hareketlenmeye başlıyor. keyifli paylaşımlar dilerim.
Bu sıcak karşılamanız için sizlere teşekkür ederim.Allah sizleri gölden ve denizden boş çevirmez inşallah.Zaten sizlerde boş gelecek gözde yok gibi.Maşallah hepiniz profi balıkcı.
zakir abicim tanıştığımıza memnun oldum. bende tatlı su avcısıyım. bekir balığı konusunda seni en kısa zamanda aydınlatacağım. siteye resim nasıl yapıştırılıyor bilmiyorum. öğrenir öğrenmez sana resimleri yollarım.Kızıl ırmakta bulunan bir balıktır. halk yöreye göre isimler takıyor bu balığa. bazı yerlerde tilki burun, bazı yerlerde öksürük diyorlar. sazana benziyor. uzun yassı bir anatomisi var.ve küçük bıyıklı bir balık. oltaya vuruşu çok şiddetlidir. yemleri; hamsiye bayılır. solucan,dalak,ciğer,tavuk eti. şimdiye kadar yakaladığım en büyük bekir, 2 kg geldi. fakat sudan çıkarana kadar canım çıktı. çorum ve nevşehir tarafında bu balığa sıkça rastlanır. sazan veya yayın avlamak isteriz. fakat bu balık yeme hemen atlar. diğer balıklara fırsat vermez.böyle aç gözlü bir balıktır. daha sonra resimlerinide yollarım. şimdilik hoşçakal