Değerli üyeler Amatör Balıkcılık forumları arasında müstesna bir yere sahip olduğunu bildiğim Balıkavı.net Forumuna bir müddetten beri üye olmak gayemdi.Neticede şimdi aranıza katıldım. İhtimalki üyelerinizden bir kısmı beni tanımaktadır.Kısaca kendimi tanıtmam icap ederse.Ben 4 seneden beri Çanakkale İline bağlı Ayvacık Kasabasının Bektaş köyü Sivrice bölgesinde,eşim ve hayvanlarımla yaşamakta,teknemle müsait her havada avlanmakta,ayrıca kıyı avcılığı ve tatlısu avcılığı yapmaktayım. Balıkcılık gecmisim yarım asrı coktan gecmistir.Ancak halende fiili balıkcılığım devam etmekte ve bu olguya karşı duyduğum ilgi ve aktivitemde aynen devam etmektedir. Biz burada genelde sakin bir yaşam sürmekteyiz.Bulunduğum yer bir köy değildir.Sadece bir mahaldir.Birkac yerleşik şehirli ile mahalli balıkcı kardeşlerim devamlı ikamet edenleridir.Buna mukabil son senelerde gelecek misafirlerimizi ağırlayacak,onları balığa cıkaracak imkanlarımız olusmuştur.Biz bu aktiviteleri hiçbir karşılık beklemeden yanlızlığımızın çaresi olarak yapar ve büyük keyf alırız. M üteakip yazılarımda,gerceklestirdiğim avlarla ilgili resimlerle,ayrıca balıkcılık gecmisimin bana yüklediği bilgi ve tecrübe birikimimi sizlerle paylasacağım. Sevgiyle kalınız
Vedat baba aramıza hoşgeldiniz. Sizin gibi bilgili ve tecrübeli abilerimizin aramızda olması bizler için büyük bir şanstır. İlerleyen günlerde bilgi ve tecrübelerinizi bizlerle paylaşıcanızdan hiç şüphem yoktur. Umarım forumumuzdan keyif alır ve paylaşımlarınız daim olur. Saygı ve sevgiyle ellerinizden öperim. Allaha emanet olun.
Sevgili Vedat Abi aramıza hoş geldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim.Sizin bölge benim tatillerimi geçirdiğim ve çok sevdiğim bir yerdir,5-6 senedir her yaz Babakale-Aklimana uğramadan yapamaz olduk,Ayrıca bu senede ocak şubat aylarında bir inşaat işi dolayısıyla sazlıda ev tutup kaldım.sizin Ayvacıktan da Çolak ticaret,Erten yapı,Ceylan mobilya gibi esnaflarlada teşviki mesayim oldu,uzun lafın kısası çok güzel yerlerde yaşamaktasınız,İyiki aramıza katıldınız bundan sonra görüşmek dileğiyle...
Vedat abicim saygılar. Öncelikle aramıza hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Balıkcılık ve çeşitlilik olarak mükemmel bir bölgede yaşıyorsunuz. Engin bilgi birikiminizi ve tecrübelerinizle bizlere ve genç arkadaşlarımıza yapacagınız katkılarınızı bekliyoruz. Küçükkuyu tarafına geldiğimde görüşmek dileğiyle Saglık ve mutluluklar
üstadım..sizi tanımıyan kaldımı bilmiyorum.kaldıysa da kısa sürede benim gibi hayranınız olacaktır.gerek yaşam tarzınız,gerek kültürünüz,gerekse bilgileriniz sitedeki arkadaşlar için kıymetli birer kaynak olacaktır. eminim.. hoş geldiniz..sefalar getirdiniz....saygılarımla........
Vedat baba sizin gibi bir duayen i aramızda görmek çok güzel bilgilerinizden faydalanmak şansına erişeceğimiz için çok mutluyum hoşgeldiniz.
Vedat abi aramıza hoş geldiniz.Yaza kısmetse Çanakkale de kamp yapmayı düşünüyorum.Yolum düşerse uğramak isterim.