Araştırma - Süper Soft Misina Kıyaslaması

Konu, 'Misinalar' kısmında sansarnemrut tarafından paylaşıldı.

1. sansarnemrut

sansarnemrut kaan

En İyi Avı:
    Çok yakında..
    Merhabalar

Birkaç haftadır almayı düşündüğüm malzemelerin listesini hazırlıyorum.

Son olarak karar kıldığım iki marka üzerinde kararsız kaldım. Kıyıdan at-çek için genelde çoğu arkadaşımız ip misinaları tercih ediyor. Fakat ben monofilamentten vazgeçemiyorum.. Fiyat olarak da kaliteli ip misina markaları çok yüksek fiyatlarda satış yapıyorlar. Belki birgün bende alırım diyerek konunun özünü sizlere sormak istiyorum. Kullananlar varsa bu iki marka üzerinde yorumlarınızı bekliyorum.

Resimlerdeki çekerler ürüne ait değildir. Linklerde uygun çeker limitleri belirtilmiş.
    Benim almak istediğim 0.25 kalınlık uygun mudur?
    Kıyıdan at-çek yöntemiyle levrek, lüfer, deniz turnası gibi türler yakalamayı hedefliyorum.

Değerli yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler.

http://www.avmarketi.com/asp/product/12504/0-25-MM-TRABUCCO-T-FORCE-SUPER-SOFT-200-MT
    0,25 MM TRABUCCO T-FORCE SUPER SOFT 200 MT

http://www.balikmarketim.com/?urun-35954-LATEX-SUPER-SOFT-300-METRE-OLTA-MiSiNASI-0-25-mm.html
    LATEX SUPER SOFT 300 METRE OLTA MİSİNASI 0,25 mm

2. emrepasa

emrepasa emre

Trabucco bence çok iyi bir tercih.Pahalı olur genelde ama tavsiye ederim mutlaka...Zaten yanlış görmediysem 18.5 kilo çekerli diyor:S

3. Okan_uA

Okan_uA .

Trabucco misina hakkında yanlış hatırlamayırsom yücelusta nickli mod abimizin deneyimleri var konuya dahil olursa doğru bilgiler alabilirsiniz.

Ben de bir misina tavsiyesi almıştım zamanında lazer misinın sağlam ve sert yapılı olduğu yönünde. Ama sadece sağlamlık mı aranan orasını bilmem.

http://www.erginbalikcilik.com/urun_detay.asp?pid=15653

Ayrıca sadece atçekse 25 lik misina ideal bence . 25 in üstü kalın olur atçekte. ;)

4. Okan_uA

Okan_uA .

Önemli olan test çekeri gerisi ıvır zıvır.

5. sansarnemrut

sansarnemrut kaan

En İyi Avı:
    Çok yakında..
    Aslında benim için en önemli kısımlar sağlamlık, burkulma ve bükülmelerden kaynaklanan deforme ve at-çek için uygunluk.

Süper softlar genelde esneme özelliği olan misinalar diye biliyorum ama işte tereddütlüyüm bu konuda. Daha önce süper soft kullananlar memnun kaldılar mı acaba?..

6. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Trabucco misinaların iyi olduklarını fikirlerini kulak ardı edemeyeceğim insanlardan çokça işittim, fakat kendim kullanmadım. Latex Super Soft misina'nın 0.25 mm olanı ise at-çek'te kullandıklarım içinde en sevdiğim mono misina oldu.

7. jackmaldow

jackmaldow Jack

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin 2.40 + Trabucco Sinergy Sea Bass 3.50 + Pioneer 1.65
    Favori Makine:
    Okuma Flame 30 + Trabucco Arkon RD 6000 + Pioneer 102L
    Tek Kelime ..
    Trabucco T-Force Spin Perch (ya da Pike) 0,25
    Yeşil Olanından.

8. violinist41

violinist41 Deniz

Favori Kamış:
    Lineaeffe extreme cast-Lineaeffe Scruve 4,50 surf-İtalcanna vertigo-shimanospeedmasterspn
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000, Twinpower 8000PG,Bull's eye XT9120,Saragosa 6000,Sustain 5000,Tica Dolphin
    En İyi Avı:
    14 kg Akya
    Denizde kullanacaksan DAM imperial spining yada okuma spining misina kullanman kalınlık olarakta 0,26-0,28 üzerine çıkmaman....Her ikiside son derece kaliteli ve gam yapmayan misinalardır.....

9. konevii

konevii veysel

ben latex in 0,45 misinasını kullanıyorum. tatlı suda dip oltası olarak. inanılmaz esnek ve dayanıklı.takıldığı zaman bile koparamıyoruz. trabucco yu çok tanımıyorum maalesef..