Arkadaşlar artık bende bot,motor almak satmak alışkanlık oldu.Farkettiğiniz gibi daha yeni 3,30 kolibri bot ve 4 Hp Yamaha almıştım.Memnun olduğum halde bunları sattım.Şimdi 3,60 Alüm.taban Seastar bot ve Parsun 8 Hp 2 Zamanlı Kısa Şaft motor siparişi verdim.Parsun konusunda da baya kafam karışmıştı.3yıldır kullanan bir arkadaşla görüştüğümde fikrimi değiştirdim. Sizi bilgilendirmek istediğim çoğumuzun bildiği konu ise şu; İnternet üzerinde çok fiyat farkları var.Bir sitede bot 2.400 lira diğerinde ayni ürün 1.350 lira.Hatta 1.350 liraya satan siteyi arayarak pazarlıkla 1.150 liraya botu bağladım. Seastar Çin malları içinde en kaliteli,1200 denye kumaşa sahip kanımca iyi bir bot. Motor ise Distribütor firma ile yaptığım pazarlıkla 2.400 liradan 2.000 liraya düşürdüm.Sonra bot aldığım firmaya dedim ki Parsun getirirmisin?Getirirsen 1.900 liraya olur mu? Adamlarda tamam abi dediler. Eğer araştırmadan ve pazarlık yapılmadan alınsa idi baya zarar yazacaktı. Önümüzdeki hafta elimde olacak inşallah resimleri ekleyeceğim. Bu arada Balıkesirdeyim Cuma ya kadar buralardayım.Balıkesirli arkadaşlara selamlar.
Hayırlı olsun Halil, umarım beklediğin gibi çıkar. Bende parsun'un 5bg. 4zamanlı motoruna bakıyordum, distirubatör ve aldığın bayinin adreslerini verirsen, bende biraz pazarlık yapayım.. Özelden bildirirsen reklam da yapmamış oluruz. Teşekkürler..
Arkadaşım yaptığın pazarlık süreci ve fiyatların nereden nereye geldiği ortada.Öncelikle tebrik ediyorum. Bu tüm ürünlerde böyle. Kim kimi ne kadar öpebilirse.Almış başını gidiyor. Bize düşense öncelikle almak istediğimiz ürün hakkında bilgi sahibi olmak. Bu arada vatandaşıda uyandırdığın için ayrıca tebrik ediyorum. Aldığın bot ve motorla güzel avlar yapman dileği ile.
5 Hp 4 zamanlı tavsiye etmem.Gereksiz ağırlık yapmış olursun.Isınma problemi sıkıntı yaratır.2 Zamanlılar daha seridir.5 Hp de 2-4 zamanlı farkını büyük HP ler gibi hissetmezsin fakat benim nacizane tavsiyem 2 zamanlıdır.Özelden bilgileri geçiyorum.
araştırmak kesinlikle önemli.. emin olun aynı ürünü 3 farklı yerden aldım ve üçündede farklı rakam ödedim ve aradaki fark bence korkunç.. şöyleki; aldığım ucuz fakat hoşuma giden bir sahte.. bir dükkandan aldığım 6 TL daha sonra başka bir dükkanda farklı bir rengini gördüm 6.5 TL en son karaköyde yine bir dükkanda farklı renklerini aldım 4.75 TL. bu kadar ufak rakamlarda bu denli fark olması oldukça düşündürücü.
henüz daha yeni hayırlı olsun demiştik, demekki eskisi hayırlı değilmiş yeni takımın uğurlu ve kısmetli olsun Barış, trofeli ve sağlıklı günlerde kullan, en kısa sürede kullanıcı yorumlarını bekliyoruz,
Özgürüm kısmetse Haftaya Cumaya kadar elime geçecek.İnşallah hafta sonu raporunu yeni botumla yazacağım.
sevgili halil arkadaşım hayırlı olsun.Bende bugün 4 zamanlı 9.9 mercury uzun şaft motorla anlaştım .motor 0 bir hafta sora gelicek tekne 4 metre gücü yeter diye düşünüyorum .sevgiler
Barış abi hayırlı olsun yeni donanım kazasız belasız inşallah abi motoru nerden aldın.bende fiyat almak istiyorum da