Arefe Baliklari Bunlar..MERSİN 07/12/2008

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Wetblue tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Wetblue

Wetblue CUMHUR

Favori Kamış:
    DAIVA ST.9070 + ALBASTAR-Target 1,80 Two Piece
    En İyi Avı:
    Lagos 7,5 kg.
    Dostlar merhaba,
    Hani derler ya alışmış ... dan beterdir diye,bizde o misal duramadık yine. Bayramda çıkamayacağımız için Hikmet hocamla bastık çıktık yine hava güzel başladı av yerine gelmek takımları hazırlamak derken başladı hava esmeye. Oysa ne güzeldi ilk tekneye geçtiğimizde;

Ben tamam bu gün Mercanı aldık diye hafiften heyecenalıyın ama manzaraya kaptırdım çektim durdum yine, bir iki karede size;

Kış artık iyice kendini belli etti,Güneş oldukça geç görünüyor ama baharı aratmayacak nefasette. Değilmi?

Bu kareleri almamızdan kısa bir süre sonra hava dönmeye başladı o sıra yakınımızdan Sahil Güvenlik Botum süzldü geçti,kaçarmı resimledim hemen;

Saat 10:00 kadar deniz esti coştu sonrasında bizde karaya yaklaşıp zaman geçirdik sonrasında çok çalkantılı bir denizde kapalı bir havada esti durdu. Alabildiklerimiz bunlar. Malum klasik 3 lü takım, buzluktan karades, 38 kulaç, Erdemli Tömük açıkları.

HEPİNİZİN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM. DİLERİM DAHA ÇOK KURBALARA BERABERCE VE MUTLULUKLA ULAŞIRIZ. KÜÇÜKLERE MENDİL VE ŞEKER VERMEYİ UNUTMAYIN, BAYRAMLAŞIN, GELENEKLERİMİZİ SÜRDÜRÜN LÜTFEN.;)

2. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Emeğenize sağlık.. Cennete gidip gelmişsiniz :) Şu en baştaki irice kahverengimsi yassı balığı anlayamadım. Ne cins bir balık? lapin türümü? Deniz akvaryumlarındaki triger balığına benziyor

3. wolfalone

wolfalone SERDAR

Favori Kamış:
    AlbaStar Morlion kamış,Banax SX 2000 Makine
    En İyi Avı:
    İznik sazanı 5,5 kg Turna 3 kg
    balon balığına benziyor sanırım o balık

4. RainboW

RainboW Sertan

Güzel manzaralar, güzel av olmuş... Bahsi geçen balık domuz balığı (yasemin-çütre). trakonya, istavrit, izmarit, mercan, minik kırlangıç, ve sanırım ortadaki de ibikli denilen balık olmalı... Baya bi çeşit olmuş görebildiklerim bunlar :)

5. suates

suates suat ateş

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    fangri
    o balık domuz balığı yani çütre
    rastgele

6. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Balıkçı tezgahında bile o kadar çeşit yoktur her türlü balığın zevkini yaşamışsınız tebrikler manzara resimleri bir harika afiyet olsun rastgele

7. Wetblue

Wetblue CUMHUR

Favori Kamış:
    DAIVA ST.9070 + ALBASTAR-Target 1,80 Two Piece
    En İyi Avı:
    Lagos 7,5 kg.
    Aman Dikkat

Trakonya o dostum uzun olan soldaki, yatay duran mavi olanı ise burada çıkan bir sardalya çeşidi, ortada dik duranda Çütre.

Son düzenleme: 8 Aralık 2008
  8. cexparol

cexparol ALİ ÇİFTÇİ

Favori Makine:
    shımano alivio 4000FA
    En İyi Avı:
    lahos 1200 ğr
    Amca Elinize Sağlik Güzel Av Olmuş Kurban Bayraminizi Kutlar Sağlikli Yillar Dilerim Hatay Antakya

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.