Slm Bütün Balik Avi Net Arkadaşlarinin öncelikle Bayramini Kutlarim Evet Arkadaşlar Biz Carşi Gurubu Yine Dayanamadik Vede Arife Günüde Baliga Gittik Yer Kalender Kafenin önü Ogün Maşallah Cok Güzel Cinekop Yapti Vede Ben Hayatimda Ilk Defa Rapala Denedim Vede Kismetime 2 Tane Cingene Palamutu Tuttum Kemal Dede Yasin Yunus Bariş Ibrahim Keyfi Kader Orhan Arkadaşomda Ordaydi Onlarda Cok Güzel Cinekop Tuttular Resimler Kemal Dede O Ekliyecek Bu Arada Kemak Agbiyle şimde Tlf Görüştüm Kalenderden Yeni Gelmiş Vede Müthiş Cinekop Vede Palamut Akini Varmiş Herkese Rasgele Diyorum
Teşşekkürler.. Seninde kurban byramin kutlu olsun.. Benimde favori yerimdir kalender, cumartesi sabahı sabah 6.30 da ordaydım, mükemmel palamut ve cinekop yptı.. Bende ilk rapala ile palamutu o gün tuttum.Pazar günüde gidecektim ama sonra vaz gectim , şimdi çok pişman oldum =)) tekrar herkeze iyi bayramlar..
teşekkürle keşke gelseydiniz ama kaybedilen bişey daha yok son aldıgım duyumlara göre hala cok güzel balık yapıyormuş
alper bende resimler yok olmuş yada çocuklar yanlışlıkla silmiş kusura bakma artık perşembe günün resimlerini yükleriz
Bu sabah, 6'dan 11'e kadar kalender ordu evi önnündeydim ve çok iyi balık yptı.. rapala ve kaşık ile 4 palamut 10 tane çinekop,lüfer aldim.. ben ayrılırken hala balık ypmaya devam ediyordu, kalsaydım artırrdm diye düşünüorm =) gitmenizi tavsiye ederim..