Evet Sevgili Dostlar... Yeni bir av sezonu yeni bir yıla başlangıç yeni umutlarla sulardayız Bu süreçte neler yaptık; Bolca çalıştık Bolca yorulduk Tekne bakım onarım Takım yenileme yenilerini yapma derken bir sezona daha merhaba diyoruz. Tüm dostlarımıza yeni sezonda bol ve güzel avlar diliyorum.. Alico... Not:Lüfermi dediniz.........
Ali abi sana ve Arıza Team üyelerine yeni sezonda en az geçen senelerdeki kadar verimli avlar dilerim. Tüm balıkların canavarı lüferse, lüferin canavarı da sensin. Raporlarını sabırsızlıkla bekliyoruz. Rastgele
Benim adım Alico ise açacağım konuya serdar mutlaka cevap yazacaktır. bunuda buraya yazıyorum...... demedi demeyin.
Abi Onla sizin kalama konusunda sayfalarca süren bi tartışmanız vardı okumuştum. Belliki her konuda öyle. Orda bi orkinos tartışması vardı hatta sana sende gel gör demişti. Merak ettim gittinizmi hiç balığa?
hayat ne çabuk geçiyo beaa ...bu sene kısmet olursa Usta ile 5.sezon vira bismillah diyeceğiz ...ilk 2007 de Sarayburnu önünde Tarkanım ile misafiri olmuştuk ,yavaş yavaş ev sahibi konumuna geçiyorum ,kovmam yakındır
Benim de hatırladığım Lüfer'e mazmoz yapılır mı yapılmaz mı tartışması vardı, günlerce süren Tartışma bahane oluyordu aradan bir sürü bilgi kapıyorduk. Serdar abi artık pek girmiyor siteye heralde. Uzun zamandır görmüyorum mesajlarını.