Ustam Aliço lüferi bekleyedursun ...Bakiim benim taşta mercanlarım büyümüş mü diye Cuma akşamı ayne Erikli'ye kaçtım ...Giderken Tekirdağ Şubemiz Zeynel'le biraz sohbet yaptık .Yakında Tekirdağ'dan da lüfer raporları gelicek Cumartesi sabah ve akşam olmak üzere 2 parti yaptım .Sabah canlı teke ,akşam canlı mamun kullandım .Hava çok güzel ,deniz yemli av için biraz dalgalıydı. İğneler 2 numara ,köstekler 0.23 Berkley FC misinaydı ...Niye özellikle yazdım .Teknedeki diğer iki kişi ve bize bağlı teknedeki üç kişi arasında en iri mercanlar bana geldi ...Her biri 200-300 gr dı ,bayağı eğlendirdiler .Bi ara at kılı olayına girsem mi dedim ama bizim oralarda keçi ağırlıkta (Serdar Abime selam ,kışın hep beraber levrek olayına giricez inşallah ) Neyse bu hafta sonu böyle geçti Tüm Arıza Team üyelerine selam olsun Babam ,rapor diye bunlarımı koycam diyor ...Senin zamanındaki lagoslar ,orfozlar kalmadı ki Hacım Bunlar sabah alınanlar ...Karagözleri ve mırmırları koymadım ...Kırmızı bozulmasın Özellikle akşam suyunda gelen kırmızıların boyu güzeldi ...3 tanesi 1 kg Herkeze Rasgele
Güzel balıklar babanın ellerine sağlık. güzel balıklar yakalamış. daha güzel avlar dilıyorum kendisine. sen olta görsen at kılımı bu dıye sorarsın çünkü.
Boğaç tebrikler gubani. Şirin-şeker balıklar almışsınız. Dahasına rast gelsin diyelim. Babanıza selamlar, ellerinden öperim. Sizler (Ali-Boğaç-Deniz) iyi-kötü balıklar alıyorsunuz da Arıza Team'im diğer kıymetli üyesi Tarkan neler yapar, ne yer ne içer, bilen-duyan yok. Selamlar, sevgiler.
Boğaç abi hakikaten ellerine sağlık,bu ne güzelliktir böyle?Özellikle ikinci resimdeki baba yiğitlerin maaşallahı var.İğnen hiç boş kalmasın,daha nicelerine rasgele.
Dostum tebrikler Fırsat bulupta yazamamıştım . Bensiz lüpletmişsin gene. Hep atıl kurt, hiç katıl kurt yok Şakası bir tarafa çok güzel balıklar & harika bir tatil. Senin adına sevinçliyim. .